Temsilcilerimiz Puan Peşinde!

0
116

spor haberleri3Spor Toto 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor, bu hafta sonu deplasmanda Niğde Belediyespor’a konuk olacak. Geçtiğimiz hafta uzun bir sürenin ardından 3 puan alan ve oldukça büyük moral kazanan Turuncu-Mavili ekip, Niğde deplasmanından da puan veya puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor. Teknik Direktör Ender Tıraş, Niğde’den puan alabilecek güçte olduklarını belirterek; “Geçen hafta Düzcespor karşısında aldığımız galibiyet bizi az da olsa rahatlattı. Artık önümüzdeki tüm maçlara galibiyet almak hedefiyle çıkacağız. Futbol kapasitesi yüksek olan bu kentin takımının ligden düşmesine izin vermeyeceğiz. Taraftarımızın desteğiyle kötü günleri aşacağız” şeklinde konuştu.

körfez iskenderunspor (32)

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor, Pazar günü Antakya’da Üsküdar Anadolu ile karşılaşacak. Hatayspor, kümede kalma açısından 6 puan değer taşıyan karşılaşmadan galip gelerek rahat bir nefes almak istiyor. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın el atmasıyla bir nebze kendine gelen Hatayspor, son maçında zorlu deplasmanda K.Maraşspor ile 1-1 berabere kalarak kentine bir puanla dönmüştü. Bordo-Beyazlılar, Pazar günü konuk edeceği Anadolu Üsküdar 1908 Spor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Bayram Toysal idaresinde tamamlarken, futbolcuların hafta boyunca yapılan çalışmalarda hırslı ve moralli oldukları gözlendi.

hatayspor8

İlimizin diğer temsilcilerinden Payasspor sahasında Denizli Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak. Kırıkhanspor ise Gölbaşıspor A.Ş.’yi konuk edecek. Son haftaların başarılı ekibi Erzin Belediyespor da Kızılcabölükspor deplasmanında puan arayacak. Haftanın programı şöyle;

Niğde Belediyespor-Körfez İskenderunspor

31 Ocak 2016 Pazar Saat: 13.30

Niğde 5 Şubat Stadı

Emre Yıldırım, Mehmet Pekmezci, Mehmet Gökhan Ceylan

Payasspor-Denizli Büyükşehir Belediyespor

31 Ocak 2016 Pazar Saat: 13.00

Payas İlçe Stadı Stadı

İbrahim Bülbül, Aydın Karsavuran, Ahmet Karapınar

Kızılcabölükspor-Erzin Belediyespor

31 Ocak 2016 Pazar Saat: 13.30

Kızılcabölük Semt Sahası

Adnan Deniz Kayatepe, Emre Akova, Hidayet Zeybek

Kırıkhanspor-Gölbaşıspor A.Ş.

31 Ocak 2016 Pazar Saat: 13.00

Kırıkhan İlçe Stadı

Ahmet Eşref Sarı, Musa Yılmaz, Okan Barcın

Hatayspor-Anadolu Üsküdar 1908 Spor

31 Ocak 2016 Pazar Saat: 13.30

Antakya Atatürk Stadı

Yiğit Peşin, Mustafa Çavuş, Can Yamaç

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here