Temsilcilerimiz Evlerinde Puan Arıyor!

0
53

spor-takımlarımız İlimizi profesyonel ligde temsil eden İskenderun Demir Çelikspor, Hatayspor, İskenderunspor 1967 ve Kırıkhanspor, bu hafta sonu yapacakları karşılaşmalarda rakiplerini evlerinde konuk edecekler. Pazar günü İskenderun Demir Çelikspor’un maçı olduğu için İskenderunspor 1967, Dardanelspor A.Ş. ile yapacağı karşılaşmayı bugün yapacak.

2. lig temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, istikrarsız gidişe son vermek adına yarın Denizli Belediyespor karşısında galibiyet arayacak. Evinde oynadığı son 4 karşılaşmada galibiyet yüzü görmeyen ve taraftarını üzen İskenderun Demir Çelikspor, yarın oynayacağı Denizli maçında şeytanın bacağını kırmak istiyor.

2. Lig Kırmızı grup temsilcimiz Hatayspor ise, ligin ikinci yarısında liderin en yakın takipçisi konumunda iken, son haftalardan aldığı kötü sonuçlar nedeni ile ligde 6. sıraya kadar geriledi. Yeni bir çıkışı yeni Teknik Direktör Ahmet Taşyürek ile yakalamak isteyen Hatayspor, yarın konuk edeceği Tarsus İdman Yurdu maçından umutlu görünüyor.

Ligde en başta kendi yönetimi tarafından sahipsiz bırakılan İskenderunspor 1967, ligde kalması neredeyse imkânsız hale gelse de, var olan o küçük ihtimali iyi değerlendirmek için bugün Dardanelspor’u konuk ediyor.

Lige istikrarlı gidişini sürdüren 3. Lig temsilcimiz Kırıkhanspor’da evinde Sandıklıspor’u  konuk ediyor. Şampiyonluk umudunu yitiren Kırıkhanspor, en azından sezonun sonunda ligi 5. tamamlayıp, 2. lige çıkma umudunu play-off’ta aramak istiyor. Haftanın programı şöyle: è è

İskenderun Demir Çelikspor-Denizli Belediyespor

14 Nisan 2013 Pazar Saat: 14.30

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Emre Altun, Muammer Uçar, Hüseyin Otyakmaz

İskenderunspor 1967-Dardanelspor A.Ş.

13 Nisan 2013 Cumartesi Saat: 14.30

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Mehmet Güngör, Gündoğdu Yiğit, Levent Çakır

Hatayspor-Tarsus İdman Yurdu

14 Nisan 2013 Pazar Saat: 14.30

Antakya Atatürk Stadı

Osman Ender Bulut, Bayram Aydın, Mustafa Çevik

Kırıkhanspor-Sandıklıspor

14 Nisan 2013 Pazar Saat: 14.30

Kırıkhan İlçe Stadı

İlker Güneş, Abdurrahman Duman, Can Öztekin

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here