Tedbir ve Kurallara Uyum Denetimleri Sürüyor

0
44

İçişleri Bakanlığı ve Hatay Valiliğinin talimatları doğrultusunda; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in koordinasyonuyla, kent genelinde geniş kapsamlı bir denetim daha gerçekleştirildi.

Bazı kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, mahalle muhtarları, esnaf ve meslek odaları temsilcileri, genel kolluk birimleri ve özel kolluk birimlerinin katılımıyla oluşturulan özel bir ekiple; ‘Kontrollü Sosyal Hayat’ döneminde, temel prensip ve esaslar olarak ön plana çıkan maske kullanımı, sosyal mesafe ve temizlik gibi hususların yanı sıra bütün iş kolları ve yaşamın tüm alanları için belirlenen tedbirler ve kurallara uyulup uyulmadığına yönelik denetimler titizlik ve hassasiyet ile sürdürülüyor.

Dün de İskenderun Kaymakamı İskender Yönden beraberindekilerle birlikte kentimizde bulunan AVM’lerin içinde bulunan hem işyerlerini hem de alış-veriş yapan vatandaşları kurallara uyup uymadıkları konusunda denetledi.

Kaymakam Yönden, muhterem halkımıza rehberlik etmek ve sürece dair farkındalığı artırmak için çeşitli çalışmaların her zaman icra edileceğini kaydetti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here