Taraftar, Hatayspor’a Güveniyor!

0
42

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Hatayspor’un geçtiğimiz hafta sonu evinde berabere kalarak 2 puan kaybetmesi taraftarını üzmüştü. Bu kayba rağmen takıma olan güvenlerini kaybetmediklerini söyleyen Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu, bu güvenlerini kaybetmeyeceklerinin altını çizdi.

Kapalı tribünün restorasyonunun tamamlanması ile statlarına yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Dernek Yöneticileri; “Tribünde yerini alarak Hatayspor’u 90 dakika boyunca destekleyen 5500 taraftara ayrı ayrı teşekkür ederiz. 6000 koltuklu stadyumda 500 kişilik eksik yeri inşallah Bozüyükspor maçında tamamen doldurmayı hedefliyoruz. Tüm taraftar gruplarına ve Hatayspor sevdalılarına öncelikle vermiş olduğu muhteşem destek için çok teşekkür ediyoruz.

Futbol şansımızın olmadığı maçta ağır sahaya, hakemlere ve direğe takıldık. Nizami golü vermeyen hakemleri vicdanları ile baş başa bırakıyoruz. Fethiyespor maçında kaybedilen puanları bu hafta sonu İstanbul’da oynanacak Güngörenspor maçında telafi edeceğimize inanıyoruz. Kritik Güngören maçında Hatayspor’un yanında olacağız ve İstanbul’daki hemşerilerimizle birlikte Hatayspor’u destekleyeceğiz” mesajı verdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here