İskenderunspor 1967, Yarın Bursa Nilüferspor’u Ağırlıyor

0
262

Profesyonel lig temsilcilerimizden İskenderunspor 1967, yarın evinde saat 13.30’da ligde kötü bir sezon geçiren Bursa Nilüferspor’u konuk edecek. Maç hazırlıklarını tamamlayan temsilcimiz İskenderunspor 1967 futbolcuları, mutlak üç puana kilitlendi.

Teknik Direktör Ali Gülmez, öncülüğünde Bursa Nilüferspor maçın hazırlarını tamamlayan İskenderunspor 1967 futbol takım oyuncularının neşesinin yerinde olduğu gözlemlendi. Takımın, Silivri mağlubiyetinin stresini üzerinden atması teknik heyeti de sevindiriyor.

Ligde kalmak adına önlerinde bulunan bütün engelleri tek tek aşmak istediklerini belirten Teknik Direktör Gülmez; “Bütün maçlar bizim için büyük önem taşımaktadır. Bunlarında bir tanesi de yarın evimizde konuk edeceğiz Bursa Nilüferspor’dur. Ligin ikinci devresinde iyi bir takım oluşturduk. Sadece sonuca gitmekte bazı sıkıntılar yaşıyoruz. Bu maçta bu sıkıntıyı aşacağımıza inanıyorum. Sahaya 3 puanı almak için çıkacağız. Bu önemli karşılaşmada en büyük desteğini duyacağımız taraftarlarımızı sahada görmek istiyoruz. Onların desteği ile bu zorlu dönemi atlatmak istiyoruz” diye konuştu.

Gülmez, bundan sonra her maçın kendileri açısından çok önemli olduğunu belirterek, bu karşılaşmada da İskenderunspor 1967 taraftarlarını ve spora gönül veren tüm sporseverleri stada davet etti ve destek çağrısında bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here