Suçıkağı Paşa Karaca Öğrencileri Yeni Yılı Büyük Bir Sevinçle Kutladı

0
334

Proje kapsamında, yaklaşık iki ay önce istedikleri hediyeleri yazarak İstanbul Terakki Vakfı Okulları’na gönderen İskenderun Suçıkağı Paşa Karaca İlk ve Ortaokulu öğrencileri, yeni yıla hayallerindeki hediyelere kavuşarak büyük bir sevinçle girdi.

Yaklaşık 235 öğrenci, 2 ay önce dileklerini belirten mektuplarını İstanbul’da faaliyet gösteren Terakki Vakfı Okulları’na ilettiler. Terakki Vakfı Okulu öğrencileri ise İstanbul’da kardeşlerinin dileklerini yerine getirmek için dükkan dükkan dolaştılar. 2 aylık süre sonunda hazırlanan 14 koli hediye, yeni yıla girmeden önce öğrencilere verilmek üzere, okul idaresine teslim edildi.

Proje hakkında bilgi veren Terakki Vakfı Okulları Levent Kampusu Sosyal Etkinlik Koordinatörü Ayşegül Erdöven, “Dilek Ağacı” ismindeki bu projeyi Türkiye genelinde 2500 öğrenci için gerçekleştirdiklerini belirterek; “Batman’dan Samsun’a, Kahramanmaraş’tan Hatay’a toplam 12 okulda öğrencilerimize, 2018 yılında ne dilediklerini sorduk. Öğrencilerimiz bizlere en çok istediklerini yazıp gönderdiler.

Biz de hem Terakki Vakfı Okulları Levent Kampusu hem de Tepeören Kampusumuzla birlikte koordineli bir şekilde çalışarak, minik öğrencilerimizin dilekleri gerçekleştirmek için çalıştık. Onları mutlu görmek, isteklerini gerçekleştirmek bizim için paha biçilemez. Bu projede yer alan kıymetli öğrencilerimize, velilerimize ve Tepeören Kampusu Öğrenci Birliği Danışman Kurulu Başkanı Beyhan Uğural öğretmenimize teşekkür ediyorum. Terakki Vakfı Okulları olarak geçmişten günümüze, sosyal projeleri hep destekledik, desteklemeye de devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Okullarında böyle bir projenin uygulanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Suçıkağı Paşa Karaca Okulu Müdürü Aytaç Yaman, 235 öğrencinin 2018 yılına mutlu bir şekilde girdiğini belirtti. Tüm öğrencilere yılbaşından önce hediyelerini teslim ettiğini söyleyen Yaman; “Proje mutlu bir şekilde sonuçlandı. Tüm öğrencilerimiz dilediği hediyelere kavuştular. Kimi öğrencimiz dilediği oyuncak uçağa, kimi öğrencimiz dilediği ayakkabıya kavuştu. Onları mutlu görmek, öğretmenleri olarak bizi de mutlu etti. Ben burada, bu projeyle bizi tanıştıran eski sınıf öğretmenimiz Filiz Keleş Tektaş’a, projeyi başından beri takip ederek, sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını sağlayan müdür yardımcımız Hanefi Zobar’a ve bu projede en büyük katkıyı sağlayan Terakki Vakfı Okullarına, idarecilerine, öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ediyorum” diyerek herkesin yeni yılını kutladı. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here