Su Topunda Hatay’ın Sesini Duyuracaklar

0
426

spor-su-topu2Sutopu İl Temsilcisi, Büyükşehir Belediyesi Sutopu Antrenörü Mustafa Savaş, Antakya’ya kazandırılan tesisin bütün ilçelerin sporcularına hizmet vereceğini, Hatay’da bu sporu yükseklere taşımak istediklerini söyledi.

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü ve aynı zamanda U-17 Bayan Milli Takım sutopu Antrenörü Ökkeş Türkmen Çiçek, sporcularıyla birlikte Hatay Büyükşehir Belediyesinin kapalı yüzme havuzunda idman yapma imkânı buldu.

İskenderun ekibini ağırlamak-tan memnun olduklarını belirten Sutopu İl Temsilcisi, Antrenör Mustafa Savaş, Büyükşehir Belediye Başkanının Hatay’a kazandırdığı çok güzel bir tesisin bulunduğunu ifade ederek; “Tesis artık süreklilik arz edecek. Hatay demek sadece Antakya demek değil! İskenderun’u, Dörtyol’u, Payas’ı ile birlikte bir yerlere gelmek istiyoruz. Bunun bilincindeyiz.

spor-su-topu3

Tek amacımız Hatay’ı sutopunda bir yerlere getirmek. Tesis olmadan önce bunları söyleyemiyorduk ama şu an bir tesisimiz ve havuzumuz var. Haftanın 6 günü antrenmanlarımız devam ediyor. Erkek takımımız da kız takımımız da, bunun yanında yüzme takımımız da var. Elimizden geldiği kadar çocuklarımıza velilerimize, Hatay halkına faydalı olmak için mücadele ediyoruz” şeklinde konuştu.

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü ve aynı zamanda U-17 Bayan Milli Takım Sutopu Antrenörü Ökkeş Türkmen; “Erkeklerde ikinci ligde, kızlarda U-17 ve U-19’da A takımda 1. Ligde mücadele ediyoruz. Hatay sutopu takımları olarak Hatay Büyükşehir Belediyesi, İskenderun İhtisas, Hatay Su Sporları, Antakya AYK takımlarıyla liglerde mücadele ediyoruz. Şu an İskenderun Yüzme İhtisas’ta 5 sporcu milli takımda, aynı zamanda hocamdan da altyapıya sporcular gönderiyoruz. Mümkün olduğunca Hatay’ın adını her yerde en güzel şekilde duyurmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here