Spor Tesislerinin Yapımı Hızla Devam Ediyor

0
71

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi içerisinde yapımı devam eden basketbol ve halı saha projesi yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Tosyalı; “Kentimizin farklı yerlerine yapılmakta olan 10 adet halı saha ve 5 adet basketbol sahasının yapım işi hızla devam ediyor” dedi.

İlçeye yeni ve modern spor tesisleri kazandırmaya devam edeceklerinin de altını çizen Belediye Başkanı Tosyalı; “Yapımı devam eden spor komplekslerinde incelemelerde bulunuyoruz. Bölgede yaşanan büyük bir eksikliği gidermiş oluyoruz. Proje hızla ilerliyor. Çalışmaları sürekli takip ediyoruz. Büyük özenle ve titizlikle yapılan çalışmalar kısa sürede tamamlanacak. İlçeye yeni ve modern spor tesisleri kazandırmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Tosyalı, vatandaşların sağlık açısından önemli ölçüde fayda sağlayacağı tesisler yaptıklarını, insanları spor yapmaya teşvik eden projelere imza attıklarını, çalışmalar tamamlandığında spor tesislerinin hizmete açılacağını kaydetti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here