Soydan; “Siyaseti Ülkem, Milletim ve İskenderun İçin Yapıyorum”

0
56

mehmet soydan10Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, seçim çalışmaları kapsamında bir hafta içinde ikinci kez Bekbele beldesine ziyarette bulundu. Bekbele beldesinin ileri gelenlerinden Yusuf Dönmez’in evine konuk olan Soydan kalabalık bir topluluk tarafından karşılandı. Düzenlenen toplantıda Türkiye, Hatay ve İskenderun gündemlerini ayrı-ayrı değerlendirerek vatandaşları bilgilendiren Soydan, yaklaşmakta olan seçimlerin hizmet zincirlerinin sağlıklı oluşması açısından çok büyük önem arz ettiğini söyledi.

Türkiye’de artık askeri darbelerin olmaması gerektiğini ve yapılmak istenilen sivil darbe girişimlerinin de sonuçsuz kalacağını ve halkın buna en iyi cevabı sandıkta vereceğinin altını çizen Soydan, Ak Parti hükümetinin Türkiye’yi nereden nereye getirdiğini artık herkesin bildiğini söyledi.

Ak Parti Hatay büyük şehir belediye başkan adayı Sadullah Ergin ile birlikte bir hizmet zinciri oluşturabileceklerini ve bilgi birikim tecrübe ve Ankara’nın desteğiyle Hatay’a İskenderun’a çok ciddi hizmetleri getirebileceklerini belirten Mehmet Soydan, gerçek manada hizmetlerin alınması için büyük şehirde ve İskenderun’da Ak Partinin iktidar olmasının şart olduğuna vurgu yaptı.

Soydan siyaset arenasına çıkarken büyük risk aldığını, mevcut işini bırakarak yeni kurulan bir partinin ilçe başkanı olduğunu ve tek amacının bu millete hizmet etmek Türkiye’yi hak ettiği noktalara getirmek olduğunu belirtti. Soydan; “Siyaseti ülkem, milletim ve İskenderun için yapıyorum. Asla koltuk derdinde, makam derdinde olmadık. Hatay’ımıza hizmet ettik. Şimdi İskenderun’un tamamına ayrım yapmaksızın hizmet edebilmek için yine yola çıktık. Allah bize kısmet ederde aday olursak halkımızın derdiyle dertlenmek ve İskenderun’u hak ettiği noktalara ulaştırabilmek için çalışacağız ve kazanacağız” dedi.

Bazı vatandaşlar, Mehmet Soydan’ı Milletvekilliği döneminden tanıdıklarını kendilerine çok yardımcı olduğunu ve önemli hizmetler yaptığını ve belediye başkanı olmasını çok istediklerini söyleyerek duygularını dile getirdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here