“Sorunumuzu Çözün, Size Minnettar Kalalım!”

0
82

İSÇEİD’den İSDEMİR Vakfı Yönetimine Çağrı: “Sorunumuzu Çözün, Size Minnettar Kalalım!”

İsdemir Hissedarlarının %11 hissesinin vakıf zimmetine geçirilmesinin ardından 11 yıl geçmesine rağmen konuyu gündeminden düşürmeyen İSDEMİR Çalışan ve Emekliler Yardımlaşma Derneği (İSÇEİD) Yöneticileri, İSDEMİR’in ana sermeye değerinin sadece 3 kat arttığına dair hazırlanan rapora da inanmadıklarını belirtti.

Dernek Yönetimi adına bir açıklama yapan İSÇEİD Başkanı Bayram Özarslan, önümüzdeki hafta sonu vakfın genel kurulunun yapılacağını kaydederek, vakıf yönetimine ve kongre delegelerine seslenerek, “sorunumuzu çözün size minnettar kalalım” çağrısında bulundu. Özarslan açıklamalarında şu görüşlere yer verdi;

“Sevgili Hissedarlar; vakıfça 19 Ocak 2013 Cumartesi saat 11.00’de İsdemir Konferans Salonunda Olağanüstü Genel Kurul kararı alınmış ve gündemin 5. maddesine “Vakıf Mülkiyetinde bulunan İsdemir Hisselerinin çalışanlara devri hakkında teklifin görüşülmesi” maddesini koymuştur. Dernek olarak bu maddeyi çok önemsiyor ve siz 11.000 hissedar adına, Vakıf yönetimi ile kongre delegelerine buradan sesleniyoruz! Bu genel kurulda vakıfta bulunan İsdemir hisselerinin İsdemir’e iade ile tek-tek hak sahibi biz çalışanlar adına TESCİL ile elimizdeki vakfın verdiği hak sahibi belgesinin gerçek İsdemir Hisse Senedine dönüştürülmesi kararı alarak bu sorunu tümden çözünüz. Bizlerde sizlere minnettar kalıp teşekkür edelim!”

Özarslan ayrıca 18 Ocak 2013 Cuma günü (yarın) saat 14.00’te İskenderun Çelik-İş Vakıf binası önünde hisse konusunda bir uyarı basın açıklaması yapacaklarını da duyurarak; “Hisse sorunumuzun kesin çözümü için tüm arkadaşların hiç ama hiçbir bir mazeret üretmeksizin bu toplantıya katılımları önemli ve menfaatleri gereğidir. “Yeter Artık! Gerçek Hisse Senedimiz Verilsin” diyen tüm arkadaşları bekliyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here