“Sizlere Destek Olmaya Her Zaman Hazırız”

0
75

Başbakan Yardımcısı Canikli’den Başkan Dingil’e Ziyaret

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta sonu ilimize gelen Canikli, İskenderun programı dahilinde İskenderun Belediyesine ziyarette bulundu.

Ziyarette Hatay Valisi Erdal Ata, TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasarayar, AK Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Mehmet Öntürk, Hacı Bayram Türkoğlu, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ve partililer de hazır bulundu.

Başbakan Yardımcısı Canikli’yi kapıda karşılayan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ziyaretten ötürü onu duyduklarını belirtti. Kent genelinde gerçekleşen yatırımlarda hükümetin büyük desteğini gördüklerini ifade eden Başkan Dingil; “Bugüne kadar İskenderun’da hayata geçirilen birçok projede Sayın Cumhurbaşkanımızın, Hükümetimizin, Bakanlarımızın milletvekillerimizin büyük desteğini gördük. Sağ olsunlar. Var olsunlar. Bundan dolayı da şükranlarımı ve minnetlerimi arz etmek istiyorum” diye konuştu.

İskenderun’un sosyal ve kültürel yapısıyla önemine vurgu yapan ve İskenderun’a ayrı bir önem verdiklerinin altını çizen Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ise; “İskenderun sosyal ve kültürel yapısı ile önemli bir şehrimiz. AK Parti iktidarları döneminde ülkemizin her köşesinde birçok alanda önemli hizmetler hayata geçirilmiştir. Hatay ve İskenderun’da da hükümetimiz birçok önemli hizmeti hayata geçirmiştir. Halka hizmet noktasında her zaman sizlere destek olmaya hazırız” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here