“Siz Bizim Geleceğimizsiniz”

0
65

Civelek, Okul Sporları Futsal Yıldızlar Grup Müsabakaları Açılışında Öğrencilere Seslendi;

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, kentimizde düzenlenen Okul Sporları Futsal Yıldızlar Grup Müsabakaları açılışına katıldı. 26-28 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan Futsal Yıldızlar Grup Müsabakaları açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması  ile başladı.

İskenderun Belediyesi Sakarya Spor Tesislerinde düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Civelek, sporun beden ve ruh sağlığına yararlı olduğunu söyledi. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ sözünü gençlere hatırlatan Belediye Başkanı Civelek; “Hayatınız boyunca sporu ve yaptığınız işi önemseyin. Bildiğiniz yarışta kazanmak için oynayın. İdealinizi gerçekleştirmek için çalışın” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Civelek, müsabakaya kent dışından katılan sporcu öğrencilere de “Güzel İskenderun’umuza hoş geldiniz” diye seslenirken, önemli olanın yarışmak ve müsabakaya katılma cesaretini göstermek olduğunu vurguladı. Civelek, tüm sporcu öğrencilere başarı dileğinde de bulunurken; “Kim iyi oynarsa o kazansın. Hepinize başarılar diliyorum. Siz bizim yarınlarımızsınız çocuklar” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Eyyup Sabri Çiçek’in de katıldığı Okul Sporları Futsal Yıldızlar Grup Müsabakaları açılışında, sporcu öğrencilerle sohbet eden Belediye Başkanı Civelek, tüm katılımcılara başarı dileğinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here