Yine Bir Kan Değişikliği Gerekli!

0
73

Mavi-Turunculu Taraftarlar Gidişten Memnun Değil!

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta ligde kalma mücadelesi veren Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor 1967, ilk yarının bitimine 5 hafta kala Can Güven ile yolları ayırmış, takımın başına Teknik Direktör olarak Ali Gülmez’i getirmişti. Gülmez, takımın başında çıktığı 11 maçta sadece 1 galibiyet alırken, 3 beraberlik ve 7’de mağlubiyet gördü.

Şuanda ligin dibine demir atan ve düşmemek için çırpınan İskenderunspor 1967’ye gönül veren bazı taraftarlar, takımın bu durumda olmasına tepkilerini daha yüksek bir sesle dile getirmeye başladı. Turuncu-Mavili ekibe gönül verenlerden Şehmuz ve Murat Kanat kardeşler yine bir kan değişikliğinin olması gerektiğine işaret etti.

Kanat Kardeşler; “İskenderunspor’lu olmaktan gurur duyuyoruz ama takımımızın bu durumuna da üzülüyoruz. İskenderunspor 1967 taraftarı olarak, mevcut teknik heyetin oyunu okuyamadığını ve yetersiz kaldığını, bundan dolayı iş işten geçmeden kan değişikliğine gidilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Yoksa bu takımı seneye profesyonel ligde göremeyiz. Taraftarlar olarak biz yönetimin bir an önce bu kan değişikliğini yapmasını bekliyoruz. Önümüzde 11 hafta var, her şey bitmiş değil! Bu takımı iyi tanıyan İskenderunlu bir hoca istiyoruz!” şeklinde düşüncelerini dile getirdiler. Kanat Kardeşler, takıma sahip çıktığı için Kulüp Başkanı Nuri Üysen’e de teşekkür ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here