SGK Komutanından Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

0
116

bld-sgk komutan1İskenderun Sahil Güvenlik Komutanı (SGK) Kıdemli Binbaşı Çağın Taşkın, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti. Başkan Seyfi Dingil, Sahil Güvenlik Komutanlığının sahil ve karasularımızı koruma ve güvenliğini sağlamada önemli bir görevi yerine getirdiğini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, güvenlik güçlerinin, havada, karada ve denizde ülkemizin güvenliği konusunda var gücüyle çalıştığını belirterek; “İskenderun Körfeze adını vermiş önemli bir sahil kentidir. İskenderun Deniz ticareti, limanları ve Ortadoğu’ya yakınlığı ile stratejik bir öneme sahiptir. Bu anlamda sizlere önemli görevler düşüyor. Bizler her zaman vatanı, milleti, bayrağı için görev yapan güvenlik güçlerimizin yanındayız. Belediye olarak her zaman diyalog halinde olmayı sürdüreceğiz” dedi.

İskenderun Sahil Güvenlik Komutanı Kıdemli Binbaşı Çağın Taşkın ise İskenderun gibi güzel bir kentte görev yapmaktan dolayı memnun olduğunu ifade ederek; “Sahil Güvenlik Komutanlığının misyonu, deniz yetki alanlarında ulusal ve uluslararası hukuk etkin kılmak, can ve mal güvenliğini sağlamaktır. Bizlerin görevi  sahil ve karasularımızı korumak, güvenliğini sağlamak, denizlerimizde can ve mal emniyetini sağlamak,  deniz seyir yardımcılarının çalışma durumlarını izlemek, görülen aksaklıkları ilgili makamlara iletmek ve deniz yolu ile yapılan her türlü kaçakçılık eylemine engel olmaktır” şeklinde konuştu.

İskenderun Sahil Güvenlik Komutanı Kıdemli Binbaşı Çağın Taşkın ile İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’a yaptığı ziyaret, yapılan açıklamaların ardından sohbet ortamında devam etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here