Seyit ile Demet’in En Mutlu Günü!

0
528

seyit aslan nikah1İskenderun’un İhlas Haber Ajansı (İHA) ile yerel Hür Haber Gazetesinin muhabiri Seyit Aslan, gönlünü kaptırdığı Anvanlı ailesinin güzel kızları Demet ile nikah masasına oturarak evliler kervanına katıldı. İskenderun Belediye Nikah Salonunda düzenlenen nikah töreninde İHA ve Hür Haber Gazetesi Muhabiri Seyit Aslan’ı bu mutlu gününde, meslektaşları, dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

seyit aslan nikah1

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in nikâhlarını kıydığı Demet Anvanlı ile Seyit Aslan’ın mutluluklarına tüm sevenleri de törene katılarak ortak oldu. Belediye Başkanı Seyfi Dingil genç çiftlere, evliliklerini ve birlikte yaşamalarını resmileştirecek törende kararlarını bir kez daha sordu. Genç çiftler, ‘Sonsuza Kadar Evet’ diyerek birlikteliklerini evlilikle taçlandırdıklarını tüm davetlilere ilan ittiler.

seyit aslan nikah5

Şahitler ve davetlilerin huzurunda Belediye Başkanı Seyfi Dingil de Türk Medeni Kanunu’nun kendisine verdiği yetkiyle Demet Anvanlı ile Seyit Aslan’ın nikahlarını kıyarak hayırlı olmasını diledi. Başkan Seyfi Dingil, genç çifte ayrıca bir kahve fincanı takımı hediye etti.

seyit aslan nikah6

seyit aslan nikah7

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here