Seval Kirmit Yazar ‘Yaşam Parodisi’ni Okuyucuları İçin İmzaladı

0
314

Geçtiğimiz günlerde İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde ilk kitabı ‘Yaşam Parodisi’ni kamuoyuna tanıtan Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Seval Kirmit Yazar, önceki günde söyleşi ve imza gününde kitabını okuyucularına tanıttı.

İskenderun Park Forbes Crik Crak Patisserie’de düzenlenen imza gününde oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Yazar; “Bu benim 3. çocuğum” dediği kitapları imzalarken, kitabı hakkında bilgiler de aktardı.

Başta Anneler olmak üzere iş adamlarının çeşitli meslek guruplarının dolayısı ile okuyan herkesin kendisinden bir şeyler bulabileceği yaşamdan damıtılmış mesajlar veren Yaşam Parodisi isimli kitabının imza gününde okuyucuları ile bir araya gelen Seval Kirmit Yazar imzaladığı her kitabı arkadaşlarına, sevenlerine, okuyucularına ulaştırmanın gururunu yaşadı.

‘Yaşam Parodisi’ isimli ilk kitabında yaşamdan damıtılmış mesajlar verildiğini ifade eden Seval Kirmit Yazar; “Benim kitabımda herkes kendini bulacak. İş adamı da, avukatta, öğrenci de ev hanımı da. Kitabım roman değil ama roman denemesi gibi. Kısa kısa deneme yazıları şeklinde yazdım. Bu kitap benim üçüncü bebeğim. Kitabı okuyan inanıyorum ki kendini sorgulayacak. Bu dünya da neden var olduğunu… Yaşama amacını, yaptıklarını, yapacaklarını düşünecek.

Aslında öğrendiklerimi, hayatta yaptıklarımı, yapacaklarımı anlatıyorum. Bu kitap kendimle ilgili farkındalığımın en üst düzeye çıktığı nokta. Ben bunları kısa kısa yazarak hayatın bana neler kazandırdığını anlatmaya çalıştım, çok emek verdim. Anneliğimi anlatıyorum, iş dünyamı da anlatıyorum. Umarım okuyana faydalı olur” dedi.

İlk yazmaya başladığında yazılarının bir kitap haline dönüştürüleceğini hiç düşünmediğini belirten Seval Kirmit Yazar bugün ortaya çıkan eserin kendisine büyük mutluluk verdiğini ifade etti.

Evli iki çocuk annesi olan Seval Kirmit Yazar’ın ilk kitabı olan 160 sayfalık “Yaşam Parodisi” bazı kitap evlerinde satışa sunulurken, yakında tüm Türkiye’ye dağıtılacağı öğrenildi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here