Seneye Daha İyi Noktalara Çıkmak İstiyoruz!

0
47

Homend Antakya Belediyesinin Baş Antrenörü Hakan Acer Kypadan Elenmelerinin Ardından Değerlendirmelerde Bulundu…

Spor Toto Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası 8’li Finallerinde (çeyrek final) Galatasaray’a yenilen Homend Antakya Belediyesinin Baş Antrenörü Hakan Acer, ortaya koymuş oldukları performanstan dolayı oyuncularına teşekkür etti.

Homend Antakya Belediyespor Baş Antrenörü Hakan Acer, Türkiye Kupasında karşılaştıkları Galatasaray mücadelesinde rakiplerine 73-69 yenilmesinin ardından yaptığı açıklamada; “Rakibimiz karşısında ilk periyotta kötü hücum ettik. Sonrasında biz tempoyu arttırınca bunun yararını gördük. İkinci yarıda daha iyi savunma yapmamıza karşın hücumda bunu değerlendiremedik. Oyuncularımı gösterdiği mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Ligde üçüncü sezonumuzu geçiriyoruz ve ilk kez de kupadayız. Buranın atmosferi çok farklı!” şeklinde görüş belirtti.

Artık ligi düşündüklerine dikkat çeken Baş Antrenör Hakan Acer, bundan sonra daha çok çalışıp ligde başarılar elde edip, seneye kupada daha iyi noktalara çıkmak istediklerini söyledi. Acer, turnuva boyunca mücadele edecek olan takımlara da başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here