Seküçoğlu, Akreditasyon Alma Başarısını Değerlendirdi!

0
161

“Beş Yıldızlı Günler, Çok Yıldızlı Başarı Zincirlerine Dönüştürülecek”

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın akreditasyon belgesi alma başarısını değerlendiren İTSO Başkan Vekili Bülent Seküçoğlu, ülke genelinde sayıları 365’i bulan oda ve borsalar içinde akreditasyon belgesi alan odalar içinde olmanın kendileri için gurur verici olduğunu dile getirdi.

TOBB’un önderliğinde yönetim ve meclis olarak takım ruhuyla çalışarak, iş dünyasına, özel sektöre yaraşır hizmetlerin gayreti içinde olduklarını kaydeden Seküçoğlu, İTSO olarak akredite alan oda ve borsalar içinde yer almalarının, sundukları hizmet kalitesinin beş yıldızlı hizmet olması anlamına geldiğini vurguladı.

Mevcut Başarı Hepimizin…

Her zaman özel sektörü ileri taşımanın ve hep bir adım önde gitmenin gayreti içinde olacaklarını ifade eden Seküçoğlu; “Daha yapacak çok işimiz var. TOBB’un koordinesinde çok daha özel ve güzel projelere imza atacağız. Aktif olup, yatırımcıya şevk ve yön veren olacağız. Personelimizin eğitimine önem verip hizmet kalitemizi arttıracağız. Altyapısı hazırlanan Oda Akademisi ve üniversiteli akademisyenlerin oda ve borsa sistemlerine dâhil edilmeleri konusunda bazı ön hazırlıklarımız olabilecek. Oda ve borsa yönetimlerinde dünyanın en gelişmiş sistemlerini İTSO’da taşıyacağız. İTSO’nun elde ettiği başarı yönetim, meclis, üyelerimiz ve çalışanlarımızla elde edilen bir başarıdır ve mevcut başarı hepimizindir. Yatırımcılarımızın her daim yanında olacağız ve onların yöreye, bölgeye ve ülkeye yapacakları yatırımların teşvikçisi olacağız” diye konuştu.

Başarılarını, uyum içinde çalışmaya, el birliğiyle en güzel hizmeti sunma çabasına borçlu olduklarının altını çizen Seküçoğlu; “İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın beş yıldızlı günleri her geçen gün artan bir ivmeyle devam edecek, başarı halkaları, el ve gönül birliğiyle çok yıldızlı başarı zincirlerine dönüştürülecektir” şeklinde konuştu.

İTSO Başkanı Halil Şahin de; “İskenderun’a yakışır hizmet binamızda, AB standartlarında eğitim almış, deneyimli, genç ve dinamik bir ekiple hizmetlerimizi sürdürüyoruz. İlçemiz ve bölgemiz hızlı bir gelişim göstermektedir. Mevcut gelişimi göz önünde bulundurarak, hızlı gelişim paralelinde bizler de İTSO olarak hizmet kalitemizi çok yıldızlı hale getiriyoruz. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz şiarıyla uyumlu çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here