Şehitlerimiz Bayramda Unutulmadı

0
98

bayramlaşma-şehitliki1TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, İskenderun Müftüsü Mehmet Taştan, arefe günü şehitliği ziyaret etti. Şehit ailelerinin acılarına ortak olan protokol üyeleri, mezarlıklara karanfil bırakarak, şehit ailelerine başsağlığı dileklerini iletti.

Şehit aileleri ile yakından ilgilenen TBMM İdare Amiri Orhan Karasayar; “Şehitlerimizin gönlümüzdeki yeri, aziz milletimiz, bayrağımız ve ülkemiz için yaptıkları fedakârlıkları hiçbir şekilde ödeme şansımız yok. Çünkü o anneler, babalar, hayatlarındaki en önemli değerlerini, ülkemiz, vatanımız, bayrağımız için verdiler.

bayramlaşma-şehitliki2 Şehitlerimiz canlarını verdiler. Bizim onların şefaatine ihtiyacımız var. O şehit annelerin, babaların dualarına ihtiyacımız var. Buraya gelerek hem şehitlerimize dua ederek, hem de şehit ailelerimizi şehitlikte ziyaret ederek onların hayır dualarını almak, onların yalnız olmadıklarını hissettirmek için bugün şehitlikteyiz” dedi.

Türkiye’nin ve özellikle Hatay’ın önemli bir coğrafyada yer aldığına dikkat çeken TBMM İdare Amiri Karasayar, sözlerine şöyle devam etti:

“Tabi ki ülkemiz dünyanın önemli coğrafyasında yer alıyor. Bu coğrafyada yaşamak her zaman Türk milletine bedel ödetmiştir.

bayramlaşma-şehitliki3

Bin yıllardan beri biz bunları yaşamışız. Bu günlerde de yine ülkemizin büyümesini, gelişmesini, kalkınmasını, bayrağımızın, milletimizin güçlenmesi durumunda birileri hem içerden, hem dışarıdan bu ülkeye tuzak kurmaya çalışıyorlar. Bunlarla şehit vererek mücadele yapıyoruz. Ama Allah’ın izniyle bu insanların dualarıyla, hem da aziz milletimizin dik duruşuyla bu şer güçlerin üstesinden gelinilecektir.

Terör örgütü olarak bilinen PKK’sı DHKP’cesi ne derseniz deyin içerdeki ve dışarıdaki uzantılarını şu mübarek günde Allah’ın izniyle kökünü kurutacağız, bu ülkenin, bu milletin huzurunu sağlayacağız. Ben ülkemizin geleceği için, aziz bayrağımızın dalgalanması için mücadele eden, canını veren, bu şehit kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, ailelerine sağırlıklar diliyorum. Gazilerimize de acil şifalar diliyorum.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here