Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneğine Anlamlı Ziyaret

0
132

Hatay Valisi Erdal Ata, İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu ve dernek üyelerini ziyaret etti.

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’ün eşliğinde gerçekleşen ziyarette Vali Ata, vatan için canlarını feda eden şehitler kadar vatanı savunurken gazilik unvanı alan güvenlik güçlerimiz ve ailelerinin de değerli olduğunu ifade ederek, devlet olarak her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanında olduklarını söyledi.

Devlet olarak her şeyden önce gazilere ve şehitlerin geride bıraktığı ailelerine sahip çıkmanın bir vefa borcu olduğunu vurgulayan Vali Ata; “Ülkemizin bağımsızlığı, milletimizin huzur ve emniyeti için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin, bu uğurda gazi olan güvenlik güçlerimizin hakkını ödemek asla mümkün olamaz. Ülkemiz, onların ölçülemez fedakârlıkları sayesinde yolunda hızla ilerlemektedir” dedi.

Dernek Başkanı Fevzi Mercanoğlu, ziyaretlerinden dolayı Vali Ata’ya teşekkür ederek, dernek tarafından yürütülen çalışmalar ve hazırladıkları projeler hakkında bilgiler verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here