Şehit Çavuş’u Binlerce Vatandaş Uğurladı

0
125

şehit-kırıkhan3Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’ne bağlı Dağlıca’da PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş 28 yaşındaki İrfan Mert, memleketi Kırıkhan İlçesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Uzman Çavuş İrfan Mert ’in cenazesi, baba evinde helallik alındıktan sonra Kırıkhan Asri Mezarlığında öğle namazını müteakip İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu’nun kıldırdığı cenaze namazının ardından tekbirler ve dualar arasında Kırıkhan Şehitliği’nde toprağa verildi.

şehit-kırıkhan4

Evli ve bir çocuk babası 28 yaşındaki merhum İrfan Mert’in cenaze törenine Hatay Valisi Ercan Topaca, Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Mehmet Öntürk, Birol Ertem, Mevlüt Dudu, Mehmet Ahrazoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 6. Mekanize Tümen Komutanı Tümgeneral Osman Erbaş, 39. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgenaral Hasan Polat, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Kadir Yıldız, 121. Jandarma Er Eğitim Alay ve Garnizon Komutanı J. Kur. Alb. Erdem Özcan, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, ilçe kaymakam ve belediye başkanları, İl Jandarma Komutanı J. Kıd. Alb. Turgay Aras, İl Emmiyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, siyasi parti il ve ilçe temsilcileri ile binlerce vatandaş katıldı.

şehit-kırıkhan5

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here