Sayın Erol Bilecik…

0
99

Hatay ilimizin iftiharı sayılabilecek nadir insanlardan biri olan Erol Bilecik, TÜSİAD’ın 18’nci dönem başkanlığına seçildi. Onun iş konusunda özenle çalıştığını bir bilen olarak, kendisiyle bizler de gurur duyuyoruz.

Zaman içerisinde söylediği şu vecizesiyle söze başlamak istiyorum. “…Çoğu başarılı insan kendi kendini yetiştirdiğini söyler. Oysa zirveye tek başına ve hiç bir destek almadan çıkan henüz yoktur. Destek gördüğünüz kimselere ve tüm maddi yardımlara şükranlarınızı her gün ifade edin…”

Sözleri onun ne kadar ahde vefaya sahip bir kişilik olduğunu ortaya koyuyor.

1962 yılında Antakya’da doğan Erol Bilecik, Türkiye’nin ilk bilgisayar mühendisleri arasında yerini aldı. 1989 yılında İndeks Bilgisayar A.Ş.’yi kurdu. Türkiye genelinde bilgisayar firmalarına ihtiyaç duydukları tüm ürünleri sağlama amacıyla faaliyet gösteren İndeks Bilgisayar A.Ş. yüz elliden fazla dünya markası ürünlerini, Türkiye’de bireysel ve kurumsal tüketicilerle buluşturma başarısını gösterdi.

Erol Bilecik; İndeks bünyesindeki İndeks Bilgisayar A.Ş. Despec A.Ş. Datagate A.Ş. Neteks A.Ş. Neotech A.Ş. Teklos A.Ş. ve Homend A.Ş.’nin CEO’su olarak görev yapıyor.

Erol Bilecik; Hatay iline sağladığı katkılardan ötürü 15 Temmuz 2010 tarihinde TBMM tarafından, illerde bireysel olarak halka karşılıksız hizmet etmeyi amaç edinmiş kişilere verilen “Üstün Hizmet Madalyası” ile de ödüllendirildi.

Hatay ilimizde, güzel bir geçmişe sahip nadide insanlardan biri yeniden Türkiye’mizin gündeminde! Patronların patronu platformunda yön belirleyici olarak görevi başında… Gururluyuz ve inanın çok mutluyuz.

tüsiad başkanı1

Kendi dişi ve tırnağıyla merdivenleri uçarak değil, soluklanarak zirveye doğru emin adımlarla çıkan bir harikulade insanın öyküsüdür aslında Erol Bilecik… Hatay ilinin geçmişinden buyana Türk sahnesinde yer alan geçmiş atalarımızın umudu ve övünç kaynağıdır Erol Bilecik… Hatay ilimizde bundan sonra yeni sahnede yer alacak girişimcilerin en yegâne örnek alacakları bir şahsiyettir Erol Bilecik…

Dünya genelinde fakir insanların az kazançlarıyla çok mutlu olduklarını ve bu mutluluklarını hem ailelerine ve ayrıca topluma yansıttıklarını çok kazanç uğruna insanlar bir birleriyle dost  olma  yerine düşman olduklarını sohbet toplantılarında dile getirmiştir.

Özellikle genel anlamda sohbet toplantılarında söylediği şu söz tam manasıyla ülkemizin geleceği açısından moral desteklidir. Başarının arkasında yatan iyimser bakış açısını o şu şekilde dillendirdi “…İyimser, Pozitif ol. Bir şey olmuyor ise demek ki daha iyisi olacağındandır. Onun için şimdiki ana üzülmeye gerek yok!”

Çok söz yerine az ve öz söz çok şeyi anlatmaya yetiyor ve artıyor. TÜSİAD’ın geçmiş dönemlerinde söylenen sıkıntılı sözlerin yerine o söylediği şu sözlerle yüreklere serin bir su döktü…

“Çok güzel bir gün Türkiye’nin muhtelif dalgalandığı bir dönem var ama eminim bu günleri bu anlamda aşacak çok nedenimiz var. Öncelikle TÜSİAD tarafında yeni bir yönetim seçimler sonucu gelmiş olacak, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum ve bundan sonraki bütün dönemlerde Türkiye’nin daha refah daha aydınlık daha geleceğe dönük olarak gerçekten güzel günler geçireceğine dair en ufak bir şüphem ve kaygım yok. Hiçbir görev gerçekten zor değildir.”

Hemşerimiz, dostumuz, memleketlimiz Sayın Erol Bilecik, ayrıca merkezi İstanbul’da bulunan HATİAB (Hatay İş Adamları Derneği) Yönetim Kurulu Üyesi… TÜSİAD 47. Genel Kurulunda Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Dönem başkanlığınızı en kalbi duygularımla kutluyorum. İlk önce muhteşem Türkiye Cumhuriyetimize ve daha sonra bölgemiz Hatay iline hayırlı ve uğurlu gelmenizi Cenabı Allahtan niyaz ediyorum.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here