Savaş; “Terörle Sonuna Kadar Mücadele Edeceğiz”

0
99

Hatay BŞB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş; “Terörle Sonuna Kadar Mücadele Edeceğiz”

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Irak’ın Kuzeyi’nde PKK’lı teröristlerin roketatarlı saldırısı sonucu Piyade Uzman Çavuş Bilal Türkmen’in şehit düştüğü hain terör saldırısı için kınama mesajı yayımladı.

Başkan Savaş mesajında; “Avaşin Basyan bölgesinde bölücü terör örgütü PKK’nın hain saldırısında Payaslı hemşerimiz Piyade Uzman Çavuş Bilal Türkmen’in şahadet haberini büyük üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayım. Milletin birlik ve bütünlüğünü bozmaya çalışan ve acımasızca saldıralar düzenleyen hainlerin asla emellerine ulaşamayacak. Bu saldırılar bizi yıldırmayacak, aksine milletimizin, vatana, bayrağa bağlılığını güçlendirecektir.

Terörün her türlüsüyle ülkemizin huzuruna kastedenler, birbirine sıkıca kenetlenmiş ülkemiz insanları sayesinde hedeflerine ulaşamayacaklardır. Zor zamanlarda dayanışma içinde, birlik ve beraberlik içinde olan milletimiz bu süreçte de terörle sonuna kadar mücadele edecektir. Bu hain saldırı sonucunda şehit olan askerimize ve sivil vatandaşımıza Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, silah arkadaşlarına ve milletimize sabır diliyorum”​ ifadelerine yer verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here