Savaş: “Projelerimiz Önümüzdeki 50 Yıl Düşünülerek Hazırlanıyor”

0
88

lütfü savaş51Antakya Belediye Başkanı ve CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Hatay’ın her karışını gezerek hemşerilerinin büyük ilgisiyle karşılanan Başkan Savaş, Antakya’da da çeşitli toplantı ve görüşmeler yaparak çalışmalarını sürdürdü.

Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Abdullahoğlu ve beraberindeki cemiyet yönetim kurulu üyelerini çalışma ofisinde kabul eden Başkan Savaş, daha sonra geçtiğimiz ay İskenderun Vali Zeki Şanal Yüzme Havuzu’nda, 9 kulüpten 300 sporcunun katılımıyla düzenlenen müsabakalarda erkeklerde ipi göğüsleyen Antakya Belediyesi Yüzme Takımı’nı konuk etti.

İdareci Murat Şaydak ve antrenörler Mustafa Savaş ile Kemal Alış’ı Antakya’ya getirdikleri Hatay şampiyonluğu için tebrik eden Başkan Savaş, ilçe genelinde her anlamda kazanılan başarıları Hatay geneline yaymak üzere yılmadan çalışacaklarını belirtti.

lütfü savaş52

Seçim temaslarına kısa adı TOSYÖV olan Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı’nı ziyaret ederek devam eden Başkan Savaş, kendisini dinlemeye gelen Antakyalı işadamlarının Hatay ekonomisiyle ilgili kaygı ve temennilerini dinledi. 30 Mart’ın Hatay’ın kuruluş ve kurtuluşu adına çok büyük bir seçim olacağını kaydeden Başkan Savaş, il bazında yaşanan tüm olumsuzlukları el birliğiyle çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Buradan sırasıyla Gazi, Altınçay, Emek ve Akasya mahallelerindeki ev toplantılarına katılan Başkan Savaş, hemşerilerinin sıcak ilgisiyle karşılandı.

Antakya’ya 5 yılllık süreçte verilen hizmetlerin uzun vadeli ve sağlıklı yatırımlar olduğuna dikkat çeken Başkan Savaş, geçtiğimiz günlerde Hatay için açıkladığı mega projelerin de 5 yıllık değil önümüzdeki 50 yılın düşünülerek hazırlandığını ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here