Bu Savaş İnanın Başka Bir Savaş!…

0
80

Tarihler boyu kendi özgürlüklerini ve benliklerini kaybetmemiş Tek asil millet, Dünya’da Türk ırkıdır. Her yönüyle takdire şayan bu güzide topluluğu, ortadan kaldırmak isteyen binlerce terör örgütleri ve karıştırıcılar ortaya çıktı. Bu büyük millet; özgür şekilde azınlıkları bağrına bastı. Onlara gelen her acıyı kendi acısı gibi gördü. Sevinçlerini paylaştı, kız aldı kız verdi.

Son yıllarda karışıklık çıkaran sözde azınlıkların hiç biri, bir zamanlar Asil milletimin etrafında kilitlenenler asla değil.

Cihan Harbinde; düşmana karşı yokluklarla direnen bunlar mı? Bizleri yok etmek için uğraşan dış güçlerin maşaları onlar! Dışarıdan kumandalı şekilde bozgunluk yapsalar da cürümleri kadar yer yakar bunlar. Eninde sonunda geldikleri yere gidecekler. Arkalarında sözde süper güçler olsa da ne yazar?.. Arzu duydukları “şeylere” bir türlü kavuşamayacaklar.

Son yıllarda Kürt diye ayrımcılık yapmaları çok doğal. Bugün Kürt ayrımcılığı geçmişte Asala değil miydi? TIP-FKF-TIIKP-THKO-THKP/C-TKP/ML- KP/ML… Bölücü terörlerin uzantısı; DHKP-C neden hortladı birden bire!.. Türk ırkını yok etmek için ellerinden ne geliyorsa onu yapıyorlar ama çoğu Türk görünen kendi içimizdekilerin çoğu bunu anlamıyor. Anlamak istemiyor. Baksana sosyal medyada bir cadı kadın çıkmış bağırıyor: ”…Ben Türk vatandaşı olmak istemiyorum…” diye! Bunlar asla bu vatanımızın evladı değil. Bunun gibiler var oldukça kafamız rahat olamayacak!..

Gencecik körpe gençlerimizi okumaya gönderiyoruz. Bu örgütler evlatlarımızın beyinlerini anında çalıyor. Kalbimiz her olumsuz haberlerin ardından yerinden çıkacak gibi… Anneler babalar; televizyonda inim-inim inliyor. Çocuklarını çaresizce bıraktıkları yerlerde arayıp duruyorlar… Yüz yıllar boyu birbirleriyle kardeş yaşayan bu insanları, nasıl da üzer ve bedbaht bırakır bu vicdansızlar?..

İnsanlarımıza; nifak sokmaya çalışan bu kanı bozuklar, asıl hedefledikleri şeye asla ulaşamayacak. Karşılarında her zaman bu kutsal milletin yumruğunu görecekler. Türk askeri, Vatan topraklarımıza tecavüze yeltenenlere, düzenlediği operasyonlarla katiyen aman vermiyor. Suriye’de inlerine iniyor. Kararlı bir milletin evlatları şer güçlerini toz duman ediyor.

Şanlı ordumuzda bugün çok büyük bir vatan topraklarımıza karşı bir hâkimiyeti var. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün, 1924 ve 1925 yıllarında Mehmetçik için ilk kurtuluş savaşımızda söylediği şu minnet dolu ifadeleri unutulur mu? Unutulmaz!

“…Mazlum milletimizi tarihin en tehlikeli bir zamanında, yeniden ışığa ve necata kavuşturan bu muharebede, sizin başkumandanız olmaktan dolayı bir insan kalbi için mukadder olabilecek en derin saadet ve iftiharı duydum. Dünyanın hiçbir tarafında ve ordusunda, yüreği seninkinden daha temiz ve daha sağlam bir askere rast gelinmemiştir. Her zaferin mayası sendedir. Her zaferin en büyük payı senindir. Hayatınla, imanınla, itaatinle, hiçbir korkunun yıldıramadığı, demir gibi pak kalbinle düşmanı nihayet alt eden, büyük gayretin için minnet ve şükranımı söylemeyi, nefsime en aziz bir borç bilirim. Memleketin genel hayatında orduyu siyasetten tecrit etme ilkesi, Cumhuriyetin daima söz ettiği bir esas noktadır. Şimdiye kadar takip olunan bu yolda, Cumhuriyet orduları; vatanın emin ve metin hamisi olarak, hürmet ve kuvvet mevkiinde kalmışlardır..”

Kurtarıcımızın bu sözleri bugünler için söylediği gayet kesin. Mehmetçiğin tümü bir milletin bütünlüğü değil miydi? Bizleri yönetsinler diye Ankara’ya gönderdiğimiz siyasetçilerin bazıları bu sözler ışığında kendilerine çeki düzen vermeli! Ama nerde muhalefet, şerlerle birlikte çorbaya döndü. Muhalefet karıştırıcı değil toparlayıcı olmalı! Samimi duygularla başlayan süreçler bir anda Arap saçına dönüyor. Bugün söylenen sözler yarın başkalık gösteriyor. Televizyonda onları izlerken utanıyor ve sıkılıyorum. HDP Milletvekilleri ateşe körükle gidiyor. Vatan topraklarım içerisinde anlaşılmaz hırs içerisindeler. Onların yürüdükleri yol belli olduğu halde demokrasi uğruna onlara hiç bir şey yapamıyoruz. Dalga geçer gibi etrafa terör dolu demeç verip duruyorlar..İkide bir yaptıkları gösterilerde, karma karışık çabaları dur durak bilmiyor.

Bir milleti hiçe sayarak bağrışıp durmak ne hadlerine? Suriye’de örgütlenen bu soysuzların sonu gelmek üzere! T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP ile birlikte bu vatan uğruna kenetlendiler. Elbet boylarının ölçüsünü alacaklar. Gayeleri bilinen ve nerden geldikleri belli olmayan bu azınlıklar, Türk’e dil uzatmanın ve vatanımıza el atmanın bedelini şimdi çok acı şekilde ödüyorlar. Nerede ve hangi topraklarda yaşadıklarını artık bilecekler. Vatanımıza göz dikenlerin gözleri oyulacak. Oyuluyor zaten! Tükenecekler!..