Karaağaçspor, Kırıkhanspor’u 3-1’le Geçti

0
202

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme (U-14) Ligi Hatay Play-Off Baraj maçında karşı karşıya gelen Karaağaçspor-Kırıkhanspor maçında gülen taraf Turuncu-Beyazlı ekip Karaağaçspor oldu. Çekmece sahasında yapılan karşılaşmada Karaağaçspor (U-14) takımı, zevkli ve çekişmeli geçen müsabakanın ardından Kırıkhanspor’u 3-1 mağlup etti.

Karaağaçspor’u galibiyete taşıyan golleri Emir Göl, Mehmet Bozoğlan ile Enes Akil Alkaç attı. Alınan bu sonucun ardından Hatayspor ile Karaağaçspor (U-14) takımları, Hatay ilini Türkiye Şampiyonasında temsil edecekler.

Dörtyol Belediyespor: 3 Kırıkhangücü: 2

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay 1. Amatör Küme Play-Off karşılaşmalarına Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. Dörtyol 9 Ocak Belediye Spor Tesislerinde yapılan karşılaşmada Dörtyol Belediyespor, her iki yarıda atılan gollerle Kırıkhangücü takımını 3-2 mağlup etti.

Hatay bölgesi Hakemlerinden Mehmet Bayraktaroğlu, Mete Şep ile Musa Çetindemir’in yönettiği karşılaşmada Dörtyol Belediyespor’un gollerini Mehmet Fer, Osman ile Gani atarken, Kırıkhangücü takımının gollerinin iki tanesini de Hakan attı.

Günün diğer karşılaşması Antakya Nazım Koka sahasında oynandı. Bu karşılaşmada da Şirincespor, Kaan Temizlik Antakya Gençlikspor’u 3-1 mağlup etti.