Sanatçılar Buluşmaya Devam Ediyor

0
64

Sanatçıları bir araya getirmek adına gerçekleştirilen ‘Hatay Sanatçılar Buluşması’nın 6.sı düzenlendi. Fotoğraf sanatçısı Cihan Kar’ın Antakya temalı fotoğraf gösterimi sonrası fotoğrafçılık üzerine yapılan sohbet ile devam eden buluşma, “Grup Harman” eşliğinde ilk defa sahnede şarkı söyleyen amatör seslerle renklendi.

Akşamın sürprizi ise HASAD tiyatro grubu oyuncusu Mahmut Nazıroğlu’nun okuduğu şiirdi. Etkinlikler arası ve sonrasında yapılan Hatay Sanatçılar Oluşumu için komite yapılandırılması çalışmaları ile 2013 yılı başında yayımlanması düşünülen bülten için hazırlıkların sürdürülmesi kararlaştırıldı. Daha önceki buluşmalarda el sanatları ile ilgili yaptığı çalışmalardan örnekler getiren Sevil Albeyoğlu’nun “Hatay Sanatçılar Oluşumu 1. Etkinliği” kapsamında belediye eski binasındaki sergi salonunda 28-29/Aralık/2012 tarihlerinde el sanatları sergisi açacağı duyurusu yapıldı.

Bir sonraki buluşmanın 26-Aralık-2012 tarihinde Oda Tiyatrosu’nda saat 18.00’da yapılacağı toplantıya gelenlerle paylaşıldı. Haftaya yapılacak toplantıya Eğitimci-Edebiyatçı-Şair Raşit Avcı yapacağı söyleyişi ile destek verecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here