Şampiyonluğa Koşar Adım!

0
94

ikem koleji (27)İkem Koleji Türkiye Yarı Finallerinde!

Okul Sporları Genç Bayan (A) Basketbol kategorisinde, ilimizi temsil eden Özel İKEM Koleji, Elazığ’da yapılan bölge birinciliği müsabakalarında namaglûp şampiyon olarak Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

İkem Koleji Basketbolcuları, Elazığ’da toplam sekiz ilin katıldığı şampiyonada, grubunda bulunan takımlardan Adıyaman Esentepe Anadolu Lisesi’ni 73-58, Siirt Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesini de 73-25, finalde ise Batman Doğa Koleji’ni 83-24 gibi net skorlarla yenerek Bölge Şampiyonu oldu. İlçe ve İl Birinciliklerinde de rakiplerini açık farkla yenen İKEM Koleji Genç Bayan A Basketbol Takımı, yenilmezlik unvanını da elinde bulundurmaya devam etti.

Bölgemize eğitimin yanı sıra sosyal kültürel ve spor alanında büyük değer katan İKEM Kolejinin birçok başarıya yelken açtığına işaret eden ve elde edilen başarıyla ilgili olarak konuşan, Beden Eğitimi ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit Duman; “Hedeflerimize emin adımlarla ilerliyor, engelleri tek-tek aşıyoruz. Temennim çeyrek asırlık olan ilklerin okulu İKEM Kolejini yine ilkler ile buluşturmaktır. Çok çalışıyoruz ve ilkeli, prensipli bir şekilde hedefe koşuyoruz. Bu başarıyı başta kurucularımız olmak üzere genel müdürümüz, lise müdürümüz, diğer idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, personellerimiz ve tüm Hatay halkına hediye ediyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here