Melekler, Girne Temsilcisini Eli Boş Gönderdi

0
86

bayan basketbol (48)Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde yer alan Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, ligin 13’ünci hafta mücadelesinde Girne Üniversitesi’ni kendi sahasında konuk etti. Pazar günü Antakya Kapalı Spor Salonunda oynanan maçta seyirci avantajını iyi kullanarak galibiyet alan Hatay’ın Melekleri rakibine sahayı dar eden basketbol anlayışıyla maçı 79-61 kazanmasını bildi.

Hatay’ın spor tarihine adını başarılarla yazdıran Hatay’ın Melekleri hem bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde hem de Euroleague maçlarında gösterdiği azimle basketbol severlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Lig maçında Girne Üniversitesini ağırlayan ve maçın tüm periyotlarında rakip takıma üstünlüğünü koruyan Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, bu kritik mücadelenin ilk çeyreğini 19-17, ikinci çeyreğini de 38-31 kazanarak ikinci yarıya oldukça moralli girdi. Hatay’ın Melekleri, üçüncü çeyrekte 54-43’lük skor elde ederken, maçın son çeyreğindeki etkili oyunu ve muhteşem üçlük atışlarıyla farkı daha da arttırdı ve maçı 79-61 kazanarak, galibiyet mutluluğunu taraftarlarıyla paylaştı.

Hatay BŞB Kadın Basketbol Takımının Antrenörü Katerina Hatzidaki, maç sonunda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, galibiyeti vefakar taraftarlara armağan ederek; “Çok zor bir maç olacağını biliyorduk çünkü iki haftadır yollardayız üç tane deplasman maçımız vardı, ikisi Euroleague biri de Türkiye’de oynadığımız maçtı. Takımımız güzel şutlar atarak enerjisini ortaya koydu. Bu zorlu maçta ellerinden gelenin en iyisini yapan oyuncularımı kutluyorum. Galibiyeti de bizleri tribünde hiç durmadan destekleyen taraftarlara armağan ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here