Samandağ’da CHP’li Dr. Şahutoğlu’na Yoğun İlgi

0
137

yılmaz şahutoğlu28“Toplumun Sesi Soluğu Olacak Adaylara İhtiyacımız Var”

Samandağ’da esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için partisine ve kendine destek verilmesini istedi. Samandağ ilçesinde tek tek esnafları ziyaret eden, vatandaşlarla sohbet edip, dertlerini dinleyen CHP’li Dr. Yılmaz Şahutoğlu gördüğü ilgiden memnun oldu.

Geçen dönem 10. Sırada milletvekili adayı olmasına karşın, birinci sıradaymış gibi Cumhuriyet Halk Partisinin seçimi kazanması ve bir fazla milletvekili çıkarabilmesi için mücadele ettiğini ifade eden Dr. Yılmaz Şahutoğlu; “7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için de seçim çalışmalarına en erken start veren aday adayıyım. 7 Temmuz 2014 tarihinden itibaren Hatay’da CHP mevcut milletvekili sayısını arttırmak için ilçe ilçe, köy köy, semt semt seçim çalışmalarını aralıksız olarak ekibimle birlikte sürdürüyorum” dedi.

yılmaz şahutoğlu29

Samandağ’da vatandaşlarla birebir temaslarda bulunarak Cumhuriyet Halk Partisi ve şahsı adına destek istemeye geldiğini belirten Dr. Yılmaz Şahutoğlu; “Samandağ’ı Cumhuriyet Halk Partisi için anlatmaya gerek yok. Ama bu dönem hakikaten çok önemli, onun için bizim savaşçı, kararlı, bu toplumun sesi soluğu olacak adaylara ihtiyacımız var, biz kendimizi bu bağlamda görüyoruz. Desteğinize talibiz” diye konuştu.

Vatandaşların ön seçim olup olmayacağı yönündeki sorusu üzerine CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu; “Genel merkezin anlaşma yaptığı özel bir şirketin 90 bin vatandaş üzerinde anket çalışması olacak, vatandaşlar telefonla aranarak üç aday adayının ismi isteniyor. Samandağ’ı Hatay genelini ciddi anlamda temsil edebileceğine inandığınız kişilerden üçünü isimlendireceksiniz. Hatay’ın 15 ilçesinde bu çalışma yapılacak ve bu özel numarayla aranıyor. Hem partiyle ilgili, hem de partinin buradaki adaylarıyla ilgili bilgi isteniyor. Sizden görmek istediğiniz üç isim soruluyor. Bunlardan bir tanesinin Yılmaz Şahutoğlu olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here