Şahutoğlu; “O Ruha Bugün Daha Fazla İhtiyacımız Var”

0
166

Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 94. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Palmiye Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu; “İlk günkü o ruha, bugün için her zamankinden çok daha fazla ihtiyaç duyuyoruz” dedi.

Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu 29 Ekim’in; yedi düvel işgalci emperyalist güce karşı, Mustafa Kemal liderliğinde ve dehasında harap ve bitap düşmüş Anadolu halklarının Kuvayı Milliye ruhuyla verdiği mücadele sonucunda elde edilen zaferin çağdaş ve modern bir yönetim şekli olan Cumhuriyetle taçlandırıldığı günün adı olduğunu söyledi. Op. Dr. Şahutoğlu mesajında şunları kaydetti:

“O günkü ruha bugün için her zamankinden çok daha fazla ihtiyaç duyuyoruz. Birlik ve beraberliğimizi bu temel değerlerimize sahip çıkarak koruyabilir barış ve huzurumuzu sağlayabiliriz. Kuldan vatandaşlığa geçişimizi onurlu yurttaş olarak yaşama bilincimizi aşılayan bu mukaddes cumhuriyet rejimimizi bizlere armağan eden başta ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere dava, silah arkadaşları, tüm gazi ve şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle yâd ediyor, Cumhuriyetimizin 94. Kuruluş yıldönümünü büyük heyecan ve coşku ile kutluyorum.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here