“Sahada Görevinizi Yapın Sonra Gelin Hakkınızı Arayın”

0
79

Samet Aybaba Eski Takımına Destek İçin İskenderun’a Geldi…

İskenderunspor’da 3 yıl futbol oynadıktan sonra Beşiktaş’a transfer olan ve bu sezon başından beri de Beşiktaş Teknik Direktörlüğü görevini yürüten Samet Aybaba İskenderunspor 1967’yi ziyaret ederek manevi destekte bulundular.

Teknik Direktör Yücel İldiz ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Aybaba, takımın ligin çok daha üst sıralarda olması gerektiğini vurgulayarak; “Burada üç sene oynadım sonra Beşiktaş’a gittim. İskenderun farklı bir yerdir. Bizim oynadığımız dönemde 2. Ligden 1. Lige çıkma mücadelemiz vardı. İnsanlar takımdan uzak kaldı farklı süreçler yaşandı ve takım bu duruma geldi. Biraz güçlendirmek lazım, herkesin ilgilenmesi lazım! Her şey para değildir, Türkiye liglerinin bütün kulüplerinin maddi sıkıntıları vardır bunun arkasına sığınan bir futbolcu topluluğu olmayın. Hem işinizi yapın hem hakkınızı aramanın mücadelesini yapın. Sahada görevinizi yapın sonra gelin hakkınızı arayın ve bu konuda bütünlük içinde olun. Bu iki dengeyi iyi kurmanız lazım inşallah ikinci yarı sizin için daha iyi olur” dedi.

Teknik Direktör Yücel İldiz ise; “İskenderunspor’un ligin daha üst kısımlarında olması gerektiğine inanıyorum. İnşallah yeni yılda hem saha içinde hem saha dışında daha iyi yerlere gelecektir. Biz, üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” diye konuştu.

İki değerli spor adamını İskenderun’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten İskenderunspor 1967 Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Üysen, Samet Aybaba’ya İskenderunspor’da oynarken giydiği 4 numaralı formayı, Yücel İldiz’e de 1 numaralı forma hediye etti.

Aybaba’dan Başkan Civelek’e Ziyaret

Aybaba ile İldiz daha sonra İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i de makamında ziyaret etti. Ziyarete, Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜFAD) Hatay Şube Başkanı Ömer Baysal, İskenderunspor 1967 Kulübü Yöneticisi Nuri Üysen’de eşlik etti.

Teknik Direktör Samet Aybaba, İskenderun Belediyesi’nce eski Bit Pazarı yerinde yapılan, peyzaj ve bitkilendirme çalışması süren kafeterya ve meydan düzenlemesini çok beğendiğini belirterek, halka yönelik çalışmadan belediyeyi dolayı kutladı. Aybaba, ayrıca İskenderun Belediyesi’nce yapılarak hizmete giren Rauf Denktaş Spor Kompleksini de gördüğünü ve çok beğendiğini sözlerine ekledi. Aybaba, İskenderunspor 1967 Kulübü’nün en büyük sorununun da tesis olduğunu ifade etti.

Her şeyde olduğu gibi sporda da altyapının önemli olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Civelek, İskenderunspor 1967 Kulübü’ne altyapı kazandırılarak, çocuklarımızın yetiştirilebileceğini ifade etti. Büyük takımların kaynaklarının neredeyse tamamını yabancı futbolcu transferine ayırdığını, transfer edilen futbolcuların çoğunluğunun katkısı olmadan çekip gittiğini vurgulayan Başkan Civelek; “Ama burada altyapı olsa sizin gibi hocalarla birlikte kendi çocuklarımızı yetiştirebiliriz. Bu da ancak altyapıyla sağlanabilir. Biz İskenderunspor’a tesis amacıyla yer belirledik. Bu sene ihaleye çıkıp yapacağız. Sizin önderliğinizde yapsak çok daha kalıcı olur. Her şeyi bilenlerle birlikte yapıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Civelek, konuklarına İskenderun’un eski ve yeni fotoğraflarından oluşan İskenderun albümü verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here