Gürsel Paşa’dan İskenderunlulara Yeni Yıl Mesajı!

0
646

İskenderun’da Tugay Komutalığı görevini sürdürürken, Milli Savunma Bakanlığı Teftiş Daire Başkanlığına atanan Tuğgeneral Gürsel Öztürk, İskenderun Gazetesi aracılığıyla tüm İskenderunluların yeni yılını kutladı.

İskenderun’da iken 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı ve Garnizon Komutanlığı görevlerini başarıyla yürüten ve görevi boyunca İskenderunlularla iyi ilişkilerde bulunan Tuğgeneral Gürsel Öztürk, Milli Savunma Bakanlığı Teftiş Daire Başkanlığına atanmasının ardından yine İskenderun ve İskenderunlularla samimi ilişkisini kesmedi. Her özel günde olduğu gibi yeni yılda da Gazetemiz İdarehanesini arayarak Gazete İmtiyaz Sahibimiz Rızkullah Terbiyeli ile görüşen Gürsel Paşa, Terbiyeli’nin şahsında çalışanlarımızın ve tüm İskenderun halkının yeni yılını kutladı.

Terbiyeli ile sohbetinde, İskenderun’da geçirdiği güzel günleri asla unutamayacağını kaydeden Gürsel Paşa; “İskenderun’un benim yanımda çok özel bir yeri var. Sizin şahsınızda, İskenderun gazetesi çalışanlarının ve tüm İskenderunluların yeni yıllarını kutluyorum. Yeni yıl umarız tüm insanlığa sağlık, huzur ve barış getirir” temennilerinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here