Saadet İlçe Başkanı Çelik’ten Siyasi Uyarı

0
73

saadet ilçe1“Türkiye Dış Politikasını Değiştirmezse Bu Ateş Yarın Bizi de Yakar”

Ülke ve hatta dünya gündeminde olan Suriye’ye müdahale konusunu değerlendiren Saadet Partisi İskenderun İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik; “Türkiye dış politikasını değiştirmezse bu ateş yarın bizi de yakar” dedi.

Parti binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan Çelik, Müslüman’ın Müslüman’a kırdırıldığını öne sürerek; “Dünya bir imtihan yeridir. Ne ekerseniz onu biçersiniz. İyinin yanında olursanız iyilik, kötünün yanında olursanız kötülük bulursunuz. Dünyada güçlü dediğimiz bir iki ülke senaryo yazıyor. Yeryüzünde 22 ülkenin sınırları değişecek diyorlar. Ne acı gerçektir ki hepsi de Müslüman ülkeler ve senaryoyu oynatıyorlar. Afganistan’da, Irak’ta, Pakistan’da, Filistin’de, Çeçenistan’da, Arakan’da, Libya’da, Mısır’da, Suriye’de çatışmalar hala devam ediyor. Bu senaryoda Türkiye’ye de figüranlık rolü verilmiş ve susturulmuştur. Müslüman’a, Müslüman kanı döktürüyorlar ve oturmuş seyrediyorlar” dedi.

İslam Birliği Yok!

Necmettin Erbakan’ın D-8 projesini hatırlatan Çelik, bu proje hayata geçirilmiş olsaydı Müslümanların ölmeyeceğini savundu. Çelik; “1,5-2 milyar Müslüman’ın İslam Birliği yoktur. Allah rahmet eylesin Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın 54. hükümet döneminde öyle bir projesi vardı ki bunu ABD, İsrail ve AB dünyadaki bütün Siyonistler anladı da, Türkiye’deki Müslümanlar, dünyadaki Müslümanlar anlamadı. Nedir D-8 Türkiye, İran, Pakistan, Bangladeş, Malezya, Endonezya, Mısır ve Nijerya bir araya geleceklerdi. İslam Birliğini oluşturacaklardı. Erbakan hocamızın bu oluşumu devam etseydi birlik ve beraberlik sağlansaydı; Ortadoğu’da katledilen milyonlarca Müslüman öldürülmeyecekti. Dünyadaki bütün Müslümanların uyanmasını bekliyoruz. Tek çaresinin de milli görüşte olduğunu biliyoruz. Kan, gözyaşı ve zulüm olmadığı bir dünyayı arzuluyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here