Bu Rögarlar Ölüm Tuzağı!

0
120

Kent genelinde gerçekleştirilen asfaltlama ve parke çalışmalarının ardından asfalt hizasının altında kalan rögarlar, otomobil, motosiklet ve bisiklet sürücülerinin adeta korkulu rüyası haline geldi. Bazı bölgelerde oldukça çukurda kalan rögarlar nedeniyle kaza yapmamak mucizelere kaldı.

Kentimizin hemen-hemen her noktasında göze çarpan yollardaki yüzlerce rögar, bazı caddelerde yol seviyesinin 7-8 santim altında, bazı caddelerde de yol seviyesinden yüksekte kalıyor. Kazalara davetiye çıkaran ve birer ölüm tuzağı haline gelen rögarlar, araçların arızalanmasına da neden oluyor.

Can ve mal güvenliği bakımından tehlikelerle karşı karşıya kalan duyarlı vatandaşlar bu şekildeki ‘rögar kapaklarının’ yol seviyesine uygun bir şekilde onarılmasını beklediklerini dile getirdiler. Yollara asfalt dökümü tamamlanır tamamlanmaz rögar çukurlarının yolun seviyesine göre düzenlenmesi gerektiğini kaydeden vatandaşlar; “Belediye yetkilileri bazen haftalardır bu soruna eğilemiyorlar. Ancak yetkililer bu konuyu ihmal etmemelidir. Birer mayın tuzağını andıran bu gizli tehlikenin bertaraf edilmesi için çalışmaların asfaltlamaların ardından bir an önce başlatılması ve bu rögar çukurlarının asfalt seviyesine getirilmesi gerekmektedir” diye konuştular. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here