Rogar Kapaklarını Satmak İsteyen Kişi Yakalandı

0
93

rögar hırsızlarıKentin değişik noktalarında, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalınan rogar kapakları ve ızgaralarının yerine, olası tehlikeyi önlemek amacıyla belediye ekiplerince derhal yenileri yerleştirilirken; İskenderun Belediyesi’ne ait olan rogar kapaklarını satmak isteyen bir kişi ise, hurdacı esnafının duyarlılığı sonucunda yakalandı.

19 adet döküm rogar kapağı ve 1 adet döküm mazgal ızgarayı satmak isteyen bir kişi ile ilgili, İskenderun Emniyet Müdürlüğünce yasal işlem başlatıldı.

Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, rogar kapaklarını ve mazgal ızgarayı satmak isteyen kişiyi polise bildiren esnafa, duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Belediyenin malının, halkın malı olduğunu belirten Belediye Başkanı Civelek, esnafımızdan ve halkımızdan, bu tür  kişi veya kişilerin, derhal polise bildirilmesini istedi.

Tayfur Sökmen Bulvarı’ndaki esnafın duyarlılığı sonucunda yakalanan bir kişiyle ilgili yasal işlem başlatılırken, mazgal ızgara ve rogar kapakları tutanakla teslim alındı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here