Hatayspor Antalya’da Kampa Girdi!

0
57

hatayspor53Dün başlayan devre arası hazırlık kampı, 17 Ocak’ta sona erecek…

Grubunda ilk yarıyı lider olarak tamamlayan Hatayspor, ikinci yarı maçları öncesi Antalya’da kampa girdi. Dün başlayan devre arası hazırlık kampı, 17 Ocak’ta sona erecek.

Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Hatayspor 2. Başkanı ve basın Sözcüsü Sadullah Ergin, Kulüp Başkanı Jan Baram başkanlığında, Hatayspor’u şampiyonluk hedefine ulaştırmak amacıyla her türlü fedakarlığa devam edeceklerini duyurdu.

Başkan Ergin; “Bu hedef doğrultusunda ara transfer döneminde Hatayspor’u daha güçlendirmek, eksik mevkilere takviye yapmak ve alternatifli zengin bir kadro oluşturmak adına transfer çalışmalarımız devam etmektedir. Transfer görüşmelerinin netleşmesinin ardından spor kamuoyu anında bilgilendirilecektir. Ancak bu zorlu yolda Hataylı hemşerilerimizin maddi ve manevi desteğe devam etmeleri, bizler için çok önemli olan taraftarlarımızın ve basın mensuplarının da daha önce olduğu gibi yanımızda olmasını bekliyoruz” dedi.

Taraftarlar Derneği Kongreye Gidiyor

Öte yandan, Hatayspor’un şampiyonluk hedefine ulaşması ve PTT 1. Ligine yükselebilmesi için Bordo-Beyazlı taraftarlara daha çok görev düşeceği düşüncesiyle hareket eden Hatayspor Taraftarlar Derneği, daha güçlü ve etkin bir yönetim oluşturma kararı alarak, 5 Ocak Pazar günü olağanüstü kongresini gerçekleştirecek. Dernek Basın Sözcüleri Hasan Pembecioğlu ve Hasan Yetmez, kongre kararı ile ilgili şu açıklamayı yaptılar;

“1999 yılında Mehmet Deviren ve arkadaşlarının kurduğu Hatayspor Taraftarlar Derneği, 15 yıldır Hatayspor’un başarısı için takımına desteğe devam etmektedir. Lider tamamladığımız 2. Lig Beyaz Grubu şampiyon bitirmek için ikinci devre maçlarında biz taraftarlara çok önemli görev düşmektedir. Bu düşünce doğrultusunda 5 Ocak Pazar günü saat 11.00’de dernek binamızda olağanüstü kongremizi gerçekleştireceğiz.

Üyelerimizi ve tüm Hatayspor taraftarlarını kongremize bekliyoruz. Sadullah Ergin başkanlığında oluşacak yeni yönetimle Hatayspor’un şampiyonluk hedefine ulaşması amacıyla iç sahada ve deplasman maçlarında takımımızı yalnız bırakmayarak desteklemeye devam edeceğiz.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here