Rektör Depci’den Kurban Bayramı Mesajı

0
29

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bayramların insanları birbirine yakınlaştıran, birlik ve beraberliğin sağlandığı kıymetli günler olduğu belirten İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin bayramı Kurban Bayramı’na bir kez daha erişmiş olmaktan dolayı sevinçliyiz. Bu sevinci paylaştığımız; sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik bağlarının güçlendiği bir bayram geçirebilmemizi; bu kıymetli erdemlerin yalnızca bayramlarla sınırlı kalmadığı, hayatımızın her gününe yayıldığı bir gelecek diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta İSTE Ailesinin olmak üzere tüm İslam Âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, tüm vatandaşlarımızın huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum.

Kurban Bayramı’nın peşi sıra 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutlayacağız. İSTE’de her yıl olduğu gibi bu yıl da bu anlamlı gün için etkinlikler düzenlenecek. Bu vesile ile 15 Temmuz 2016 gecesi yaşadığımız hain darbe girişiminin 6’cı yıl dönümünde gözünü kırpmadan hayatını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here