Raks Spor Kulübünün ‘Kafes’ Başarısı!

0
757

raks-spor-kulubu5Türkiye MMA Federasyonu Süper Lig (Kafes Dövüşü) 3. Etap şampiyonasına Hatay ilimizi temsilen katılan Raks Spor Kulübü, 1 birincilik 2 de ikincilik elde etti. Kafes dövüşüne ilk kez katıldıklarını söyleyen Raks Spor Kulübü Antrenörü Serdar Keskin, 3 sporcu ile katıldıkları şampiyonada üç sporcusunun da derece elde etmesinden dolayı onlarla gurur duyduğunu söyledi.

Yalova ilinde 9-11 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye MMA Federasyonu Süper Lig 3. Etap şampiyonasına 3 sporcu ile katılan Raks Spor Kulübü, Yalova’da göğsümüzü kabarttı. Büyük Bayanlarda 61 kg. Hatice Şimşek 1., Genç Erkeklerde 67 kg. Celal Kadri Gündüz 2. ve Büyük Erkeklerde Suphi Can Yıldız 2. oldu.

raks-spor-kulubu6

Elde edilen bu dereceden dolayı gurur duyduğunu söyleyen Kulüp Antrenörü Serdar Keskin; “İlk kez katıldığımız şampiyonada, turnuvaya katılan 3 sporcumuzun da derece elde etmesi bizleri sevindirdi. Sporcularımızın elde ettikleri bu dereceler, emeklerinin ve döktükleri terlerinin karşılığıdır. Şampiyonada çok iyi mücadele ettiler. Onları bir kez daha kutluyorum. Her geçen gün sporcularımız teknik ve becerilerini daha da artırıyorlar. Bu da bizleri sevindirmektedir” dedi.

raks-spor-kulubu7

Kulüp olarak, tarihi henüz açıklanmayan ama yakın zamanda Antalya ilimizde gerçekleştirilecek olan Kemer 2017 MMA Dünya Şampiyonasına hazırlandıklarını da söyleyen Keskin; “Kulüp olarak bu tür büyük organizasyonlara katılmak için sponsor desteğine ihtiyacımız var. Her katıldığımız etkinlikte sporcularımız derece ile dönüyor. Elimizde bu kadar yetenekli ve geleceğe umut ver sporcularımız var. Bunlara işadamlarımızın ve bölgemizin önde gelenlerinin ellerinde tutarak sahip çıkmalarını bekliyoruz” diyerek, destek çağrısını yineledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here