Raks Spor Kulübünden Üstün Başarı!

0
378

raks spor kulübü1İskenderun Raks Spor Kulübü, 27-30 Nisan tarihleri arasında Mersin’in Tarsus ilçesinde yapılan “Ashab-ı Kehf ” Uluslararası Muay Thai turnuvasına 16 sporcu ile katıldı. Turnuvaya damgasını vuran Raks Spor Kulübü sporcuları, farklı kategorilerde 7 birincilik, 7 ikincilik, 2 de üçüncülük elde etti. Kulübün tüm sporcuları kente derece ile döndü.

Elde edilen başarı ile ilgili konuşan Raks Spor Kulübü Yöneticisi Hülya İlbeyi; “Ashab-ı Kehf Uluslararası Muay Thai Turnuvasına toplam 16 sporcu ile katıldık. Uluslar arası bir turnuva olduğundan İran, Azerbaycan, Kıbrıs ve Gürcistan’dan da yarışmacılar katıldı. Katılan sporcular içerisinde dünya dereceleri elde etmiş sporcularda vardı. Bizde Raks Spor Kulübü olarak İskenderun’u temsilen oradaydık. Antrenörümüz Serdar Keskin öncülüğünde çalışan sporcularımızın tamamı turnuvadan derece ile dönmeyi başardılar. Öğrencilerimin bu başarılarından dolayı gurur duyuyorum. Her elde ettikleri başarıları bize gurur veriyor. Turnuvaya sporcularımızın aileleri de bizzat gelerek, çocuklarının başarılarını orada gördüler ve sevinçlerine ortak oldular. Elbette ki emeklerimizin karşılığını almanın ayrı bir mutluluğunu da yaşadık. Buradan bir kez daha Serdar Hocamıza teşekkür ederken, emeklerinden dolayı onu kutluyorum” dedi.

Sporun sporcuları daha sakin bir yapıya kavuşturduğunu da söyleyen İlbeyi; “Sportif aktiviteler sporcuları kötü alışkanlıklardan da korumaktadır. Biz burada hem sporcu yetiştiriyoruz hem de örnek birer birey olmalarını sağlıyoruz. Kısaca öğrencilerimize aileleri terbiye ruhunu verirken, bizde bedenlerini eğitiyoruz” diye konuştu.

Ashab-ı Kehf” Uluslararası Muay Thai turnuvasında farklı kategorilerde derece yapan öğrenciler şöyle; Miniklerde Mehmet Gönül, Miraç Topçu, Tuana Dokumacı 1’ci, Kerem M. Yaşar 3’cü. Gençlerde: Rahmetullah Yıldırım, Can Yıldız, Buse Söyler, Ülkü Nas 1’ci, Celal Kadri Gündüz, Ahmet Kaan, Habip Güven, Alim Deveci, Onur Saygılı, Hatice Şimşek ve Burak K. Söyler 2’ci, Kemal Kıran 3’cü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here