Portcity Basına Tanıtıldı

0
615

ahm port city1İskenderun’da Sakarya Mahallesi, uluslararası E-91 karayolu üzerinde yapımı planlanan Portcity basına tanıtıldı. Ali Tekten, Hasan Yıldırım ve Mahir Taner’in ortaklığındaki AHM inşaat tarafından yapılacak olan Portcity’nin tanıtımında konuşan Ali Tekten, burada yaşayacakların kendilerini yıldızlara dokunan bir kelebek gibi hissedeceklerini belirtti.

ahm port city2

Ankara, İzmir ve İstanbul gibi büyük şehirlerde bulunan tüm rezidansları gezdiklerinden de söz eden Ali Tekten; “İskenderun’da 5 yıldızlı portcity ile yaşam merkezini sizlerle buluşturmaya karar verdik. Bu projede çocuklar için de bazı düzenlemeler yaptık. Boğaziçi üniversitesi onaylı zemin etüt raporu ile forze kazık uygulaması ile güvenilir yöntem ‘kazıklı temel’ uygulaması ile yapılacaktır. Burada yaşayacaklar, kendilerini yıldızlara dokunan bir kelebek gibi hissedeceklerdir” dedi. Portcity’de 5 yıldızlı yaşam merkezi yaratacaklarını da anlatan Tekten, projede bahçe ve sosyal alanlarda çocukların mutluluğu ve gelişimini gözeten mimari düzenlemeler yaptıklarını da ifade etti.

ahm port city3

52.846 metrekare alana yapımı planlanan AHM Portcity’de, konuta ayrılan alanın 6.730 metrekare, ortak ve yeşil alanların 9.653 metrekare, otele ayrılan yerin ise 3.564 metrekare olduğunu belirtildi. Firma sahipleri, alanda 3000 metrekare açık ve kapalı havuz, 3000 metrekare alanları olacağını da kaydetti. Firma sahipleri ayrıca 13 katlı olacak otelin de 3564 metrekareye yapılacağını, 25.979 metrekare inşaat alanından oluşacağını, 800 kişilik düğün-konferans salonu yapılacağını ifade ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here