Play-Off Maçlarına Hazırlık Niteliğindeydi…

0
40

engelli maç1Tekerlekli Sandalyeleri ile Tüm Engelleri Aşıyorlar!

Engelli Basketbol takımlarımızdan, İskenderun Bedensel Engelliler Basketbol takımı ile Antakya Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol takımı, ‘Engelliler Haftası’ etkinlikleri çerçevesinde Antakya Kapalı Spor Salonu’nda özel bir maç yaptılar. Maçı izlemeye gelen Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, tüm insanlara engelsiz bir yaşam diledi.

Bulundukları ligde play-off’a kalan ilimizin güzide takımları olan İskenderun Bedensel Engelliler Basketbol takımı ile Antakya Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol takımı, Antakya Kapalı Spor Salonunda özel bir karşılaşmada karşı karşıya geldiler. Kendileri için de önemli play-off maçları öncesi hazırlık mahiyeti taşıyan karşılaşma 1 dakikalık saygı duruşu ile başladı. Her iki takım oyuncuları, formalarına siyah kurdele takarak Reyhanlı’da düzenlenen alçakça saldırıyı kınadılar.

İlimiz temsilcilerini bu özel karşılaşmada yalnız bırakmayan Antakya Belediye Başkan Lütfü Savaş; “Herkese engelsiz bir yaşam diliyorum. Reyhanlı için göstermiş olduğunuz hassasiyet ve anlamlı davranıştan dolayı hepinizi yürekten kutluyorum. Bedensel engelliler basketbol takımını oluşturarak başarılı bir sezon geçirdiniz. Hatay takımları olarak play-off’ta ilimizi Diyarbakır’da başarı ile temsil edecekseniz. İnşallah play-off mücadeleleri sonunda ilk üç içerisinde yer alır ve bir üst lige çıkarsınız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here