Play-Off Maçları Denizli Yerine Adana’da Oynansın!

0
72

hatayspor (12)Hatayspor Kulübü Başkanı Hikmet Çinçin, Denizli’de oynanması gereken play-off organizasyonuna Hatayspor olarak itiraz ettiklerini belirtti…

Hatayspor Kulübü Başkanı Hikmet Çinçin, Denizli’de oynanması gereken play-off organizasyonuna Hatayspor olarak itiraz ettiklerini, bunun haksız bir rekabete sebebiyet vereceğini düşündüklerini belirtti. Çinçin açıklamasında, organizasyona Polatlı Bugsaşspor’un yerine Nazilli Belediyespor’un akredite edilmiş olması sonucu maçların Denizli’de oynanmaması gerektiğine işaret etti.

Hatayspor kulübü Başkanı Hikmet Çinçin, düzenlediği basın toplantısında, ligin ilk yarısında Antakya Atatürk Stadı’nda oynayamadıkları maçları Kırıkhan ve büyük acılarla boğuşan Reyhanlı ilçelerinde gerçekleştirdiklerini kaydetti. Sezon değerlendirmesini şimdi değil, PTT 1. Lig’e çıkmış bir kulüp başkanı olarak yapmayı hedeflediğini ifade eden Çinçin, play-off maçlarının organizasyonu hakkında da açıklamalarda bulundu.

Son takım olarak play-off’lara Nazilli ekibinin gitmesinin karara bağlandığına işaret eden Çinçin; “2. Lig Kırmızı Grupta play-off maçları için federasyon tarafından Polatlı Bugsaşspor’un akreditasyonu yapılmamıştır. Dolayısıyla Nazilli Belediyespor bu hakkı kazanmıştır. Onları tebrik ediyorum. Sonuç olarak Denizli’de oynanması gereken play-off organizasyonuna Hatayspor olarak itirazımız oldu. Çünkü haksız bir rekabete sebebiyet vereceğini düşünüyoruz. Organizasyon yeri olan Denizli, Nazilli Belediyespor’a sadece 80 kilometre mesafededir. Bu konuda itirazımız önceki gün itibariyle yapılmıştır” dedi.

Yükselme maçlarının Adana’da oynanmasını talep ettiklerini de sözlerine ekleyen Çinçin; “Ankara’nın adil olacağını düşünmekteydik ancak bize ulaşan bilgiler çerçevesinde Ankara 19 Mayıs Stadının alt yapısının yetersiz olması ve ışıklandırılmasının gece müsabakalarına uygun olmaması sebebiyle, önerimiz play-off müsabakalarının Fethiyespor ve Yeni Malatyaspor’un desteğini alarak Adana’da oynanması yönündedir” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here