Planlı Kesintilerin Uzaması Çileyi Artırdı

0
100

tedaş çalışma1Toroslar EDAŞ tarafından tüm Çukurova bölgesinde yapılan tesis ve güçlendirme çalışmaları son hızıyla sürdürülürken, kentimizin bazı mahallelerinde ‘Planlı Kesinti’lerin uzaması vatandaşı canından bezdirdi. Bazı semtlerde 4-5 gün boyunca elektrik kesintisi yaşanırken, bu soğuk havalarda kesilen elektrikler nedeniyle vatandaşlar da ne yapacağını şaşırmış bir hale geldi.

Planlı Kesintilerin uzaması nedeniyle idarehanemize kadar gelen Süleymaniye Mahallesi sakinleri enerji kesintilerinden dolayı dert yanarken, sorunun çözümünü dört gözle beklediklerini belirttiler.

Dertli vatandaşlar; “TEDAŞ’ın çalışmalar dolayısıyla planlı kesintileri yapması gayet doğal! Ancak 4-5 gün boyunca yaşanan bu kesintiler hem bizleri hem de hastalarımızı perişan etmektedir. Hastalarımız bu kış gününde perişan oldular, bizlerde gün boyu sürek elektrik kesintisinden dolayı ne yapacağımızı bilemiyoruz. Günlük yaşantımız artık bir eziyen halini aldı. Bu durumun bir an önce çözüme kavuşmasını bekliyoruz ve kesintilerin bir an önce giderilmesini istiyoruz” şeklinde konuştular.

Öte yandan TEDAŞ’ın Planlı Kesinti listesine göre bugün İskenderun’da hiç kesinti yaşanmayacak. Yapılan açıklamada; Yayladağı, Arsuz, Defne, Kırıkhan ve Antakya’da kesinti yaşanacak. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here