Gübretaş Fabrikasından Belediye Ziyareti

0
240

bld-ziyaret7Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Her Zaman Yatırımcılarımızın Yanındayız”

İskenderun Gübretaş Fabrikası Genel Müdür Yardımcısı Metin Özyünel ve Tesis Müdürü Ali Aslan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Dingil, İskenderun gelişmesi ve kalkınması noktasında ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Seyfi Dingil; “İskenderun her anlamda gelişen ve büyüyen bir şehir. İskenderun’da her zaman iş dünyası ile hep birlikte kentimizin gelişmesi adına üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız. Bölgemizdeki istihdamı ve yatırımları üstlenen işadamlarımızı çok önemsiyoruz. Bölgenin kalkınması ve gelişmesi noktasında elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Her Zaman Diyalog Halindeyiz

İş dünyasının temsilcileri ile her zaman iletişim halinde olduklarını ve işbirliğine hazır olduklarını da belirten Başkan Seyfi Dingil; “Sizlerin görüşlerini önerilerinizi her zaman önemsiyoruz. İskenderun geleceği adına her birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Bölgede istihdamı arttırmak için, ülke ve bölge ekonomisine katkıda bulunma noktasında sanayicimizle, ihracatçılarımız ile işbirliğine hazırız. Yeter ki ülkemiz ve bölgemiz kalkınsın” diye konuştu.

Özyünel ve Aslan ise fabrikanın çalışmaları hakkında bilgiler vererek çalışmalarında Başkan Seyfi Dingil’e başarılar dilediler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here