Perinçek Pazar Günü Hatay’da

0
71

emilhan güçlü1İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 31 Mayıs 2015 Pazar Günü (yarın) saat: 09.00’da Defne İlçesine bağlı Harbiye’de halkla seslenecek.

Vatan Partisi Milletvekili adayı Emilhan Güçlü, Genel Başkanlarının gelişi ile ilgili şu bilgileri verdi; “Perinçek’in Hatay’a gelişi önemlidir. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Suriye devlet başkanı Beşar Esad ile görüşmüştür. Türkiye-Suriye krizinin çözülmesi bölgemiz ve Hatay ilimiz açısından son derece önemlidir.

Türkiye-Suriye’nin yeniden masaya oturması demek, sınırlarımızdaki terörün bitirilmesi demektir. Türkiye-Suriye’nin masaya oturması demek, ticaretin yeniden canlanması demektir, İki ülkenin barış içinde birlikte yaşaması demek; Esnafın, nakliyecinin, tarımın, hayvancılığın hayat bulması demektir. İki ülkenin masaya oturması, milyonları bulan Suriyeli mültecilerin sağ, selim ülkelerine dönmesi demektir. Onların dilencilikten kurtulması, yeniden Suriye’de yarım kalan hayatlarına devam etmesi demektir. Bütün bu önemli konuları dahası Ortadoğu’da barışın ve huzurun yeniden tesisi için Vatan Partisinin önemli çalışmaları vardır. Bu önemli konuları Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek halkımıza anlatacak ve çözümlerini sunacaktır.

Bu toplantıya bütün halkımızı davet ediyoruz. 2.Bu toplantıya Siyasi Parti yöneticilerimizi ayrım yapmadan çağırıyoruz. Sendikalarımızı, demokratik kitle örgütlerimizi, meslek örgütlerini davet ediyoruz.

Hatay’ın yeniden bir kardeşlik şehri olması için, Türkiye-Suriye barışı için bu toplantıya katılmalarını ve katkı yapmalarını diliyoruz. Bu toplantı için Başta Antakya merkez olmak üzere, Defne, İskenderun, Samandağ, Kırıkhan ilçe merkezlerinden araçlarımız kaldırılacaktır.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here