Payas’ta Şampiyonluk Şöleni!

0
154

payas bldspor33Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grubu yenilgisiz bitirerek şampiyonluğa adını yazdıran Payas Belediyespor 1975, bu unutulmaz şampiyonluğu doyasıya kutluyor. Alınan bu şampiyonluk nedeni ile Bugün de Payas Belediyesi önünde bir şampiyonluk şöleni gerçekleştirilecek.

Payas Belediyespor 1975, 11 Mayıs Cumartesi akşamı (bugün) saat 20.30’da Payas Belediyesi önündeki şampiyonluk kutlaması ile 3. Lige çıkmanın mutluluğunu kent halkı ile paylaşacak. Renkli görüntülerin ve sürpriz eğlencelerin beklendiği şampiyonluk şölenine, Payas Belediyespor 1975’in Şampiyonluk Marşının bestecisi Fuat İnan’ın da katılacağı belirtildi.

Payas Belediyespor 1975 Başkanı Mehmet Ay, belediye binası önünde yapılacak olan kutlamalara tüm bölge halkını ve sporseverleri davet ederek; “Elde ettiğimiz bu başarıyı ve 3. Lig yolundaki şampiyonluğu kutlamak için tüm vatandaşlarımızı bu kutlama şölenine davet ediyoruz. Başta Payas Belediye Başkanımız Bekir Altan olmak üzere bu süreçte bize meddi ve manevi destek olan herkese bir kez daha teşekkürlerimizi sınıyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here