Samandağlılar Derneği Kadın Kollarından Sergi

0
91

samandağlılar derneği1İskenderun’da faaliyet gösteren Samandağlılar Derneği Kadın kolları tarafından Prime Mall Alış veriş merkezinde ahşap ürünlerin yanı sıra bayanların yaptıkları el işleri sergisi açıldı.

Serginin açılışını, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’nun eşi Zeliha Su, Samandağlılar Derneği Kadın Kolları Başkanı Semra Açıkyol ve Derneğin kadın kolları yönetim kurulu üyeleri birlikte yaptılar. Sergi açılışında konuşan Kaymakam Su’nun eşi Zeliha Su ise, serginin açılmasında emeği geçen Samandağlılar Derneği kadın kolları üyelerine teşekkür etti. Yoğun katılımla gerçekleştirilen sergide özellikle ahşap yapılar, el işleri, süs eşyaları, sehpalar, sehpa üzerine resimler yoğun ilgi gördü.

Serginin açılmasında yoğun gayret sarf ettiklerini belirten İskenderun Samandağlılar Derneği Kadın Kolları Başkanı Semra Açıkyol; “2 ay gibi bir sürede dernek üyelerimiz ile birlikte yoğun bir çalışma neticesinde sergimizi açtık. Dernek olarak bayanlarımızın boş vakitlerini değerlendirdiği bu etkinlikte emeği geçenlere teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here