Payas’ta Ak Parti İlk İlçe Divan Toplantısını Yaptı

0
165

payas akp1Ak Parti Payas İlçe Divan toplantısı ilk kez yapıldı. Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Payas İlçe Başkanı Ahmet Lütfi Aksoy, Ak Parti olarak amaçlarının halka hizmet olduğunu belirterek; “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar gece gündüz demeden çalışıyoruz. Şimdiden yerel seçim çalışmalarına başladık. Sıkmadık el, bakmadık göz bırakmayacağız. Hedefimiz Hatay’da en çok oy oranını almaktır” dedi.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ise Payas’ın ilçe olmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek; “Yeni ilçemizde ilk divan toplantısını yapıyoruz. Bu vesile ile çok mutluyuz. Payas Belediye olarak birçok hizmeti hayata geçirdik. Sosyal Belediyecilik anlayışında hep örnek olduk. Bu millet hizmetin en güzelini hak ediyor” şeklinde konuştu.

Toplantıya katılan Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ise yerel seçimlere sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirterek; “Ak Parti bu seçimde de halkın teveccühünü alacaktır. Bizim gücümüz bu millettir. Ak Parti ile bölgemize önemli hizmetler gelmiştir. Bundan sonrada gelecektir. Başta Büyükşehir olmak üzere tüm ilçelerde başarılı olacağız” diye konuştu.

Ak Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci ise teşkilat olarak birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını ifade ederek; “Bilindiği üzere Hatay Büyükşehir oldu. Yeni üç tane ilçe kuruldu. Bunlardan biriside Payas’tır. Halkımıza tekrar hayırlı olsun. Payas’tan bir rekor bekliyoruz. İlk divan toplantısı hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Ak Parti Payas İlçe Divan toplantısında yapılan konuşmaların ardından fikir alışverişinde de bulunuldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here