Bilen; “CHP, Hatay’da Hızlı Bir Yükseliş İçinde”

0
81

chp belen7CHP Belen İlçe Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen, ilçe yönetimlerinin CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel Başkanlığında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hatay programına katıldığını duyurdu.

Hatay programı hakkında bilgiler veren Bilen; “21 Eylül 2013 tarihinde saat 07.30’da ilçe Başkanlarımızla Savon Otelde sabah kahvaltısı yapılarak fikir alış verişinde bulunulmuştur. Saat 11.00’da Kırıkhan İlçe Başkanlığımızın yeni binasının açılışını yapan genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Kırıkhan halkına seslenmiştir.

Daha sonra Reyhanlı Cilvegözü  sınır kapısına ziyaret, Reyhanlı Merkezinde esnaf ziyaretleri, demokrasi şehidimiz Ahmet Atakan’ın ailesine taziye ziyareti, Hz. Hızır makamına ziyaret, Hıdır Bey Köyü ziyareti, Samandağ Belediyesinin açılış programını gerçekleştiren Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu saat 21.00’da Hatay havaalanından ayrılmıştır. Genel bakış olarak Hatay’da CHP’nin hızlı yükselişi gözlenmiş sadece sol görüşü savunanların değil sağ görüşü savunan vatandaşlarımızın da ilgi odağı olan genel başkanımız birlik ve beraberlik mesajları vererek ‘Savaşa Hayır’ demiştir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here